Išvyskite: emocionali Šaro reakcija ir šiltas pokalbis su M. Blaževičiumi (VIDEO)

Visas rungtynes varžovams į nugarą kvėpavęs Kauno „Žalgiris“ po atkaklios kovos rezultatu 62:73 (14:17, 19:22, 15:16, 14:18) vis tik nusileido „FC Barcelona“ krepšininkams.



Nepaisant dvikovos baigties, tiek Šarūnui Jasikevičiui, tiek visai „Žalgirio“ klubo bendruomenei tai buvo išskirtinės rungtynės.

Prieš pat rungtynes Šaras vos tramdė jaudulį, išvydęs „Žalgirio“ arenos kube jam skirtą vaizdo klipą. „Ačiū, Šarūnai, Dariau, Tomai, Justai“, – baigėsi emocingas vaizdo įrašas.

„Kalbant dėl fanų, tai gerai, jog jų nebuvo, nes čia atvažiavau ne tam, kad paplotų ar padėkotų. Jei dabar buvo tiek emocijų, tai su fanais, įsivaizduoju, būtų žymiai blogiau, galbūt dar didesnių problemų būtume turėję”, – po mačo sakė Š. Jasikevičius.




Po pergalės paspaudęs ranką Martinui Schilleriui, lietuvis vieną po kito sveikino buvusius auklėtinius, o ilgiau kalbėjosi su Mareku Blaževičiumi.

Šaras maloniai apsikabino 19-metį vidurio puolėją ir norėjo jam pasisakyti, nes būtent jis paskatino M. Blaževičių persikelti iš Vilniaus į Kauną, o vėliau pats Jasikevičius pasirašė sutartį su „Barcelona“.

„Mes šnekėjome su juo apie tai. Jis žinojo, kad taip gali būti. Norėjosi jam pasakyti porą žodžių. Nepadariau nieko blogo, bet šioje situacijoje blogai jaučiuosi. Gaila. Kad tik vaikas nepalūžtų. Bet Marekas – panašus į Roką, viduje jis žymiai vyresnis nei rodo pasas. Nepalūš. Kiek supratau, kalbant su Pauliumi Motiejūnu, „Žalgiris” turi daug rungtynių gruodį ir jo tikrai reikės. Jis vienas tų, kurie turi tvirtą galvą ir labai daug talento. Eis į priekį tikrai. Aš tikrai laimingas, kad jis atėjo į „Žalgirį”, kad ir kaip jam sunku būtų”, – pasakojo treneris.

Š. Jasikevičius spaudos konferencijoje taip pat atskleidė, jog pasiilgo Lietuvos ir didžiulio dėmesio.

„Dirbu futbolo klube. Po kiekvienų ACB rungtynių sėdi lygiai nulis žurnalistų. Niekas nerašo straipsnių apie kiekvieną mano keitimą, apie kiekvieną aprėkimą, kiekvieną keiksmažodį. Aš tikrai žinojau, kad jūsų pasiilgsiu, aš tikrai esu jūsų pasiilgęs. Tas dėmesys Lietuvos krepšiniui ir yra didžiulė varomoji jėga mums. Taip ir turi būti. Mes turime pripažinti, kad dirbu futbolo šalyje ir klube, yra kaip yra. Bet nesiskundžiu, tikrai”, – teigė specialistas.

Tuo tarpu po komiško Artūro Milaknio mėginimo išprovokuoti pražangą metimo metu, ant kauniečių suolelio netrūko šypsenų.

Taip pat siūlome pažiūrėti dėmesio verta spaudos konferencija:







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: