Pamatykite: šio sezono emocingiausi M. Schillerio momentai Eurolygoje (VIDEO)

Pamatykite: šio sezono emocingiausi M. Schillerio momentai Eurolygoje (VIDEO)

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ patyrė nesėkmę. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 62:86 (24:24, 13:24, 10:23, 15:15) pralaimėjo „FC Barcelona“ ekipai.



Šiame mače netrūko ir emocingų epizodų, kuomet strategas bandė budinti krepšininkus kovai, o iš jo lūpų nuskambėjo ir keli keiksmažodžiai.

„Ei, ar galite padaryti suknistą pražangą? Negalime leisti jiems dominuoti! Po velnių, prasiženkite kietai! Išspardykite jiems užpakalius!“, - rėkė austras.

Tai ne pirmas kartas, kai M. Schilleris emocingai sureaguoja į savo auklėtinių žaidimą. Kviečiame pamatyti:




Dar vienas emocingas epizodas užfiksuotas 2020 metų gruodžio 2 d. kuomet žalgiriečiai kovėsi su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa.

Tuomet Martinas Schilleris taip gariai aiškino žalgiriečiams, kad net perrėkė arenoje skambėjusią muziką.

„Nagi, susiimkite! Užtvara, užtvara. Puikiai žinote, kas jūsų laukia aikštėje! Bendraukite aikštelėje! Nagi, vyrukai!“, - ant savo auklėtinių rėkė austras.

Kviečiame pamatyti:



Dar anksčiau austras rungtynėse prieš Milano „AX Armani Exchange“ nesusivaldė ir gavo savo pirmąją techininę pražangą.

 
Incidentas kilo trečiojo kėlinio viduryje, kai Milano „AX Armani“ pirmaujant 66:49, Augustine'as Rubitas bandė pralaužti Zacho LeDay gynybą, tačiau teisėjai neužfiksavo pražangos, o austras tiesiog įtūžo ir išbėgo iki tritaškio linijos bei už emocijas buvo nubaustas.

„Kodėl nešvilpi pražangos? Švilpk suknistą baudą!“ - austras rėkė ant teisėjo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: