Atgarsiai po išvargtos pergalės: D. Maskoliūno emocijos, memai ir gražiausi epizodai (VIDEO)

Atgarsiai po išvargtos pergalės: D. Maskoliūno emocijos, memai ir gražiausi epizodai (VIDEO)

Lietuvos rinktinė kovą dėl kelialapio į Tokijo olimpines žaidynes pradėjo pergalingai. Dariaus Maskoliūno auklėtiniai 76:65 (11:10, 25:18, 19:16, 21:21) susitvarkė su Venesuelos nacionaline ekipa.



Tai buvo tik pirmasis iš dviejų Lietuvos rinktinės mačų grupės varžybose. Antrasis susitikimas bus žaidžiamas su Pietų Korėja jau po dviejų dienų – liepos 1-ąją.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame galite pamatyti tai, kas liko už kadro mače prieš Venesuelą - Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerio Dariaus Maskoliūno paprašyta minutės pertraukėlė.

Labai karšta minutės pertraukėlė buvo antrajame kėlinyje, kuomet D. Maskoliūnas turėjo priekaištų Tomui Dimšai.


„Kas yra Tomai bl*t, perbalęs visas! J*ptvaimat. Neduok mesti tritaškio, eik į kontaktą. Turime tris baudas. Čia kamuolį pasiimi ir žiūri, kur numest. Mesk į kojas, bl*t“, – piktinosi treneris.

Po rungtynių internete pasipylė reakcijos ir komentarai.











Po mačo pasisakyti nusprendė garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):



„Nors lietuviai dviženkliu skirtumu nukalė Venesuelą, mūsiškių žaidimas buvo baisus. Netikėjau, kad chebra taip sunkiai vargs prieš du Vargus (vienas jų maždaug mano sudėjimo) turinčią komandėlę. Visi jos žaidėjai rungtyniauja "galingoje" Venesuelos lygoje.

Aukščiausias varžovų žmogus - tik 204 cm ūgio. Jie dėl koronaviruso nežaidė kontrolinių rungtynių, mažai treniravosi, bet vis tiek tampė nervus lietuviams.  Dabartinė Venesuela - tikrai silpna. Keista, kad nemažai mūsų patyrusių žaidėjų viso mačo metu taip ir neatsikratė jaudulio - nuolat nepataikė būdami laisvi. Spėju, kad jeigu šiandien būtume lošę, pavyzdžiui, su lenkais, būtume prapylę.

Kita vertus, tai tik pirmasis mačas. Tikėsimės, kad mūsiškiai įsižais, tačiau startas kelia daug nerimo“, - rašė V. Čeponis.


Kviečiame prisiminti rungtynes ir pažiūrėti įsimintiniausius mačo momentus:







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: