„Žalgirio metraštis“: „Kad ir kas benutiktų, kad ir kaip blogai bebūtų, mes visada esame ir būsime šalia“

„Žalgirio metraštis“: „Kad ir kas benutiktų, kad ir kaip blogai bebūtų, mes visada esame ir būsime šalia“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ itin nesėkmingai pradėjo šį sezoną ir Eurolygoje nusileido visus devynis kartus. Jure Zdovco auklėtiniai šiuo metu yra paskutinioje 18-oje vietoje.



Tuo metu LKL čempionate žalgiriečiai praėjusį savaitgalį nusileido Vilniaus „Ryto“ ekipai.

Toks blogas sezono startas itin neramina sirgalius, klubo vadovus ir ekspertus.

Apie tai savo mintimis pasidalino „Žalgirio metraštis“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Kas, jei ne mes? Mūsų komanda šį sezoną išgyvena labai sunkų laikotarpį, kai, atrodo, nesilipdo niekas: didelė žaidėjų, trenerių ir viso staff'o rotacija, pralaimėjimai, nepasitikėjimas savimi aikštelėje ir dar galybė kitų dalykų, kurie tik ir taikosi tapti krizės priežastimis. Ir tada atsiranda mūsų nusivylimas, noras patraukti per dantį, memai, prisiminimai ir pyktis. Ir tai, kad mes pykstame bei liūdime, yra teisinga reakcija. Visgi visada yra ir kita medalio pusė.

Šiuo metu mūsų komandos branduolys iš esmės yra sudarytas iš lietuvių žaidėjų. Ulė, Kalnas, Milas, Jankis, Lukas - visi užkietėję Žalgirio ir Kauno senbuviai, kurie patys save dėl esamų rezultatų graužia labiau, nei tai darome už juos mes. Ir tai yra priežastis, kodėl kad ir kaip pikta būtų dėl vienų ar kitų dalykų, neleidžia ilgai griežti danties ant komandos. Juk ji tokia stipriai lietuviška, kokia seniai nebuvo.

Kai praeina noro juoktis ir pykti laikas, ateina diena, kai ir vėl turime stoti mūru už savo komandą, už visą organizaciją ir parodyti jiems, kad ne tik nedidelė fanų grupelė (kurie šioje nuotraukoje padarė nuostabų žingsnį ir komandą sukrėtė emociškai teisingai), bet ir mes visi esame tokia pati didelė jėga, dėl kurios verta lieti kraują aikštelėje bei kokia buvome ir pastaruosius šešerius metus, kai rovėmė Arenos stogą Nemuno saloje.

Veikiausiai ši žinutė nenueis iki žaidėjų ar biuro darbuotojų, tačiau jeigu taip nutiktų, norėtųsi, kad visi ją gautų matydami tūkstančius juos palaikančių - širdutėmis, patiktukais, komentarais ir viskuo, kas tik mūsų rankose.

Kad ir kas benutiktų, kad ir kaip blogai bebūtų, mes visada esame ir būsime šalia. Nes net ir blogos emocijos yra emocijos, kurias mums sukelia Žalgiris! O be jų kasdienybė būtų vangi ir kažkiek nuobodoka“, - rašė „Žalgirio metraštis“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: