M. Kuzminskas: „Sveikinimai žalgiriečiams, kuriems kėlionė į Kauną, žinau, kad bus nereali!“

M. Kuzminskas: „Sveikinimai žalgiriečiams, kuriems kėlionė į Kauną, žinau, kad bus nereali!“

LKL nuotr.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą vainikavo žaidimas į vieną krepšį: nuo pirmųjų minučių finale dominavęs ir pasipriešinimo nesulaukęs Kauno „Žalgiris“ iškovojo pirmąjį sezono trofėjų.



Titulą apgynęs Kauno klubas finalo rungtynėse Vilniuje 91:66 (22:12, 24:15, 22:16, 23:23) sutalžė Panevėžio „Lietkabelį“ ir KMT čempionu tapo penktą kartą.

Po KMT finalo socialiniame tinkle savo mintimis nusprendė pasidalinti Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas. Jis džiaugėsi aukščiausio lygio turnyru bei pasveikino čempionus.

„Antrą dieną žiūriu ir mėgaujuosi KMT. Manau, kad lietuviai gali džiaugtis maksimaliai gerai suorganizuotu renginiu (Pagarba LKL). Vakar pusfinalių(io) intriga buvo kažkas tokio, o tritaškių konkursas, mano nuomone - vienas geriausių pasaulyje. Daugelyje šalių (tarp jų NBA, VTB) dalyvauja vos keli krepšininkai, kas ryškiai padidina šansą būti pirmam. Laimėti KMT konkursą yra itin sunku - labai aukšti rezultatai.

Komentavimas, teisėjavimas, TV transliacijos, žiūrovų įtraukimas (Nuostabi įdėja su „Auksiniu protu“, nerealiai pasirodžiusio mėgėjo dalyvavimas konkurse) - aukščiausio lygio. 10/9 balo.



Vieno balo pritrūko dėl to, kad galbūt finalo sirgaliams norėjosi kiek įtemptesnio. Atskira pagarba Antanui Sireikai, kuris dar kartą parodo, kokios klasės treneris yra. Taip pat ir "Lietkabeliui" už tokią kovą ir patekimą į finalą! Ir, be abejo, sveikinimai žalgiriečiams, kuriems kėlionė į Kauną, žinau, kad bus nereali!“, - rašė M. Kuzminskas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: