Po „Crvena Zvezda“ poelgio - fanų ir internautų emocijos: „Tai yra šlapimo verta komanda“

Po „Crvena Zvezda“ poelgio - fanų ir internautų emocijos: „Tai yra šlapimo verta komanda“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai užbaigė Eurolygos sezoną. Paskutinėse Pauliaus Jankūno Eurolygos rungtynėse Jure Zdovco auklėtiniai po pratęsimo rezultatu 103:98 (23:14, 22:18, 15:35, 28:21, 15:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą.



Prieš šias rungtynes daug emocijų sukėlė „Crvena Zvezda“ ekipos protestas. Serbai atsisakė su „Žalgirio“ krepšininkais ir teisėjais iškelti plakatą su užrašu „Stop war“. Šis kvailas serbų poelgis buvo sutiktas švilpimu.

Aistros nerimo ir mačo metu, kuomet „Žalgirio“ fanai skyrė skanduotė serbams - „Fuck you, Serbia“.

Po mačo apie serbų poelgį pasisakė krepšinio fanai, blogų autoriai ir nuomonės formuotojai.


„Serbų komanda atsisakė laikyti "STOP WAR" plakatą. Tai yra šlapimo verta komanda. Labai gaila, kad tarp jų yra ir buvusių žalgiriečių. Tiek Wolters, tiek White - išbraukti iš mano atminties kaip žalgiriečiai“, - rašė „Žalgirio metraštis“.



„Žaidžiant per Paulių Jankūną vis dar galima nulaužti rungtynes! Puikus atsisveikinimas su Eurolyga. Ačiū už visus tuos metus, Kapitone!

Fanai padarė savo darbą: nuostabi atmosfera, aiškiai, garsiai ir akcentuotai perduoti linkėjimai serbijai, rusijai ir putinui. Slava Ukraini!“, - rašė „Sporto Meistrai“.



„Jei kartais kas buvote primiršę, jugai sėkmingai primena, kad yra šiukšlės“, - rašė „Baudos Aikštelė“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: