Ar matėte? G. Žiemelis pademonstravo, kokiais automobiliais važinės „Wolves“ ekipos žaidėjai

Ar matėte? G. Žiemelis pademonstravo, kokiais automobiliais važinės „Wolves“ ekipos žaidėjai

Stopkadras ir Facebook nuotr.

Prieš mėnesį „Basketball Holding Company“ (BHC) atskleidė, kad naujasis krepšinio klubas vadinsis BC „Wolves“ – tokiu pavadinimu komanda varžysis jau šį rudenį startuosiančiame sezone.



Vėliau buvo pristatytas naujasis komandos strategas Rimas Kurtinaitis bei pirmieji naujokai. Ekipos gretas papildė Adas Juškevičius, Kristupas Žemaitis, Eigirdas Žukauskas, Arnas Beručka ir Regimantas Miniotas.

Jau žinoma, kad kitą sezoną „Wolves“ žais FIBA Europos taurės atrankoje ir kovos LKL čempionate.

Kiek anksčiau G. Žiemelis socialiniame tinkle atskleidė, kad naujosios komandos žaidėjai galės važinėti su prabangiais elektromobiliais.


„Tęsiant elektromobilių temą. Mūsų įmonė „Busnex“ jau greitai ir tokius elektromobilius pristatys Pabaltyje, Lenkijoje, Skandinavijoje ir Rusijoje.

Tikiuosi ir būsimos Vilniaus krepšinio komandos krepšininkams juos suteiksime taip pat. 450 km be pakrovimo, 550 arklio jėgų, 7 vietos. As dar ir tiuningą padarysiu“, – rašė G. Žiemelis.



Taip pat ima aiškėti ir būsimas komandos biudžetas bei komandos tikslai.

Pirmą sezoną komandos biudžetas numatomas apie 5 mln. eurų, o vėliau jis per 3-5 metus turėtų didėti iki 20 mln. eurų. Tai būtų didžiausias biudžetas Lietuvos krepšinio istorijoje.

Tuo metu kito sezono „Wolves“ tikslas yra patekti į FIBA Europos taurės grupių etapą, o LKL čempionate būti tarp trijų stipriausių komandų.

G. Žiemelis viliasi, kad ateityje „Wolves“ gaus galimybė žaisti Eurolygoje.


Primename, kad pirmąjį sezoną „Wolves“ žais Alytuje. Jie įsigijo LKL besivaržančią Alytaus „Dzūkijos“ komandą.

Naujasis klubas, dėl Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenos rekonstrukcijos, 2022-23 metų sezone namų varžybas planuoja žaisti Alytuje, o vėliau kelsis į sostinę.

2021 metais įsteigta bendrovė „Basketball Holding Company“ kuria ambicingą ir šiuolaikišką krepšinio klubą, siekiantį dėl aukščiausių vietų varžytis tiek Lietuvos krepšinio lygoje, tiek stipriausiuose Europos klubinio krepšinio turnyruose. BHC įtrauks komandos fanus į klubo sprendimus, o sirgalių patirtį gerins integruodama inovatyvias technologijas tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: