Dešimt seksualiausių Europos čempionato krepšininkų antrųjų pusių, tarp kurių - lietuvio žmona

Dešimt seksualiausių Europos čempionato krepšininkų antrųjų pusių, tarp kurių - lietuvio žmona

Instagram nuotr.

Visos Europos ir turbūt dalies likusio pasaulio akys šiuo metu yra nukreiptos į Vokietijoje, Italijoje, Čekijoje ir Sakartvele prasidėjusias krepšinio kovas. Kiekvienose rungtynėse krepšininkus stebi minios gerbėjų. Tačiau turbūt ištikimiausiomis ir artimiausiomis sportininkų sirgalėmis yra jų antrosios pusės.



„Vakaro žinios" ir Krepsiniozinios.lt išrinko ir pateikia dešimt seksualiausių Europos čempionato krepšininkų antrųjų pusių.

Į dešimtuką pateko ir Lietuvos rinktinės gynėjo Luko Lekavičiaus seksualioji žmona Melina iš Graikijos.

Ellen Ziolo. 30-metė vokietė yra 28-erių Vokietijos rinktinės krepšininko Denniso Schroderio žmona.


Būdama 16-mete su 14-mečiu būsimuoju vyru E.Ziolo susipažino 2007 m. Tačiau rimta jų draugystė prasidėjo tik po dešimtmečio. 2019 m. liepos pabaigoje, gimtajame judviejų mieste Braunšveige, pora atšoko vestuves. Tiesa, tų pačių metų vasario pabaigoje E.Ziolo ir D.Schroderis susilaukė pirmagimio sūnaus, tėčio garbei pavadinto Denisu. 2020 m. rugpjūtį pasaulį išvydo poros dukra Imalia Aaliyah. Nors D.Schroderis atstovauja NBA klubui „Houston Rockets", žmona su vaikais gyvena Los Andžele, Kalifornijoje, tad tėčiui tenka nuolat keliauti maršrutu „namai-darbas".



Melina Syrii-Lekavičienė. 29 metų Lietuvos rinktinės įžaidėjo Luko Lekavičiaus žmona.

Pora šią vasarą atšoko vestuves. Poros vestuvės birželio 23 d. įvyko Graikijos saloje Spetses. Jie amžiną meilę vienas kitam prisiekė ant jūros kranto „Kaiki Beach“ paplūdimyje.


Praėjusią vasarą porai gimė dukra Darija.

Primename, kad Lukas bei Melina susipažino Atėnuose, kuomet L. Lekavičius 2017-2019 metais vilkėjo Atėnų „Panathinaikos“ komandos marškinėlius.







Emina Durič. Apie 28-erių Bosnijos ir Hercegovinos krepšinio rinktinės žaidėjo Jusufo Nurkičiaus mylimąją nepavyko rasti daug informacijos.

Ji taip pat yra bosnė ir įvardijama kaip ilgametė vidurio puolėjo mergina. Kartą 2017 m. J.Nurkičius, atstovaujantis NBA klubui „Portland Trail Blazers", prieš rungtynes atvyko vilkėdamas marškinėlius, ant kurių puikavosi mylimosios veidas. Negana to, ant jų dar buvo parašyta: „Jei gali perskaityti šiuos žodžius, esi per arti. Jis turi merginą." Pernai birželio 12 d. savo socialinio tinklo „Instagram" paskyroje krepšininkas paviešino kelias nuotraukas, prie kurių buvo užrašas „Gimtadienio sveikinimai. Tu esi laimė, uždengianti mano randus. Geriausi yra tie, kurie yra geriausi savo žmonoms." Mylimosios gimimo dieną J.Nurkičius jai pasipiršo.





Verna Aho. 25-erių Suomijos rinktinės krepšininko Lauri Markkaneno žmona taip pat yra suomė.

Ji yra veganė, žmonių ir gyvūnų teisių aktyvistė. Daug informacijos apie V.Aho nėra viešinama. Pora susituokė 2017 m. Po metų V.Aho ir L.Markkanenui gimė sūnus Alvaras, o 2020 m. pasaulį išvydo ir judviejų dukrytė.



Anamaria Goltes. 24-erių modelis, fitneso trenerė ir nuomonės formuotoja yra 23-ejų Slovėnijos rinktinės žvaigždės Lukos Dončičiaus mergina.



Slovėnų pora susipažino bendroje draugų kompanijoje, kuri atostogavo Kroatijoje. Tuomet jiems buvo 12-13 metų. A.Goltes ir L.Dončičius draugauti pradėjo 2016 m. Tiesa, po poros metų, kai krepšininkas persikėlė į NBA ir 2018 m. pravėrė „Dallas Mavericks" klubo duris, jie trumpam buvo išsiskyrę, tačiau galiausiai vėl „susibėgo" ir toliau tęsia draugystę. Pora augina du šunis - Hugo ir Gia.







Ebru Sahin. 28-erių aktorė ir modelis iš Turkijos yra 27-erių šios šalies krepšinio rinktinės žaidėjo Cedi Osmano žmona.

Praėjusių metų rugsėjo viduryje krepšininkas pasipiršo mylimajai. Tokį žingsnį jis žengė po metų draugystės. Likus porai mėnesių iki piršlybų, aktorė viename interviu teigė, jog jų santykiai yra puikūs, tačiau vestuvių horizonte nematyti. Visgi mylimasis jai padarė staigmeną ir tradiciškai, priklaupęs ant kelio, padovanojo žiedelį. Žinoma Turkijos aktorė C.Osmaną vadina savo sielos žmogumi. Šių metų liepą pora sumainė aukso žiedus Ochrido mieste, Šiaurės Makedonijoje.







Kristina Prišč. 30-metė Kroatijos manekenė ir 25-erių šios šalies rinktinės krepšininkas Ivica Zubacas susipažino Zagrebe.

Susitikinėti jie pradėjo 2015 m. gruodį. K.Prišč gimtinėje yra puikiai žinoma, 2014 m. „Miss Universe Croatia" konkurse ji pateko tarp 10 gražiausių Kroatijos moterų. Gražuolė laisvalaikiu mėgsta jodinėti žirgais, keliauti, o jos gyvenimo šūkis yra: „Riba - tik dangus". Pora susituokė 2021 m. rugpjūtį.







Natalija Mačešič. 27-erių Serbijos rinktinės krepšininko Nikolos Jokičiaus vienmetė žmona anksčiau žaidė tinklinį, taip pat ji turi psichologės laipsnį.


Serbų pora pradėjo susitikinėti, kuomet abu mokėsi vidurinėje mokykloje ir buvo 18-mečiai. Ilgametei draugei krepšininkas pasipiršo 2020 m. sausį, o tų metų spalį pora susituokė krepšininko gimtajame Somboro mieste. Praėjusių metų rugsėjį N.Mačešič ir N.Jokičiui gimė dukrytė.





Mariah Riddlespringger. 29-erių buvusi tinklininkė iš JAV yra 27-erių Graikijos rinktinės lyderio Giannio Antetokounmpo mylimoji.


Pora susipažino 2013 m., kai krepšininkas debiutavo NBA ir pradėjo žaisti „Milwaukee Bucks" klube. Graikas ir amerikietė pradėjo susitikinėti 2015 m. Po penkerių metų M.Ridlspringer pagimdė pirmąjį sūnų Liamą Charlesą, o pernai gimė ir antrasis poros sūnus Maverickas Shai. Pora vestuvių vis dar neatšoko, nors krepšininkas mylimąją vadina „būsimąja žmona".





Helen Lindes. 41 metų Ispanijos modelis ir aktorė. Moteris yra Ispanijos rinktinės puolėjo Rudy Fernandezo žmona.


Pora susituokė 2011 metais. H.Lindes 2000 metais tapo Miss Ispanija.  





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: