M. Brazys papasakojo, kaip T. Websteris pasiklydo „Švyturio“ arenoje

M. Brazys papasakojo, kaip T. Websteris pasiklydo „Švyturio“ arenoje

Zalgiris.lt nuotr.

Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) istorinį rezultatą užfiksavo Kauno „Žalgirio“ klubas, kuris pralaimėjo pusfinalio seriją Panevėžio „Lietkabeliui“ ir nepateko į finalą.



Žalgiriečiai iškovojo tik bronzos medalius.

Kviečiame prisiminti, kaip apie praėjusį sezoną savo mintimis pasidalijo „O, Dangau, sportas“ laidos vedėjas Ervinas Kvitkauskas ir šio sezono Klaipėdos „Neptūno“ ekipos vyr. treneris Mindaugas Brazys.

Pastarasis atskleidė komišką istoriją apie „Žalgirio“ legionierių Tai Websterį.


„Idomi situacija buvo su Websteriu Klaipėdoje, kurioje jis praėjusį sezoną jau žaidė ne kartą. Vieną kartą išėjęs iš rūbinės jis nežinojo kaip įbėgti į areną, kaip surasti salę. Vietoje to, jis nubėgo visai kitur ir klausinėjo, kaip rasti aikštelę.

Manau, jei tu buvai tris kartus šioje arenoje, gal jau žinosi, kaip rasti salę išėjęs iš rūbinęs. Buvo keista“, - teigė M. Brazys.

Plačiau apie tai nuo 32:09 min. ŽIŪRĖKITE ČIA.

26 metų 193 cm ūgio linksmasis legionierius T. Websteris praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 12 minučių pelnydavo po 4 taškus, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 1,9 naudingumo balo statistiką.

Tuo metu LKL čempionate zelandietis vidutiniškai rinko po 8 taškus, 1,5 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo bei 6,2 naudingumo balo rodiklius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: