„Green White Boys“ grupuotė švenčia 15 metų gimtadienį

„Green White Boys“ grupuotė švenčia 15 metų gimtadienį

Green White Boys nuotr.

Ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ sirgaliai – „Green White Boys“ tribūna šeštadienį švenčia savo 15 metų gimtadienį.



Fanai savo jubiliejų paminėjo „Gargare“.

„Kai 2007 penki jaunuoliai iš Kauno pradėjo palaikyti Žalgirį, pasivadinę nauju - GWB vardu, jie nenumanė, kur ir kiek visa tai gali nuvesti.

Nors ir praėjo jau 15 metų, kai kurie iš jų dar šiandien yra išlikę aktyvūs tribūnos nariai, vieni mažiau aktyvūs, o dar kitų likimo nežinome ir patys. Tribūnoje per tiek metų buvo pačių įvairiausių žmonių, kurie, atrodytų, jokioje kitoje vietoje nebūtų susitikę ir tarpusavyje neturėtų jokio ryšio.


Tačiau juos visus vienija vienas miestas, vienas klubas ir dvi pačios gražiausios spalvos. Per tuos metus būta visko - pakilimų, nuopolių, kartų kaitų, skambių pergalių, tragiškų pralaimėjimų. Nesvarbu, kas bus ateityje, tačiau drąsiai galime pasakyti, kad vienas dalykais nesikeis - GWB su Žalgiriu kartu bus visada.

Pastaraisiais metais GWB bendruomenė augo iki rekordinių skaičių - kartu pavyko padaryti daug masinių išvykų, vykti palaikyti komandos į tolimiausius Europos kampelius ar puošti miestą Žalgirio klubą šlovinančiais piešiniais.

Na, o dabar atėjo laikas dar vienam dideliam renginiui. Visus žaliai baltus, kurie yra buvę tribūnoje kartą, 10 ar 100 - ar išvis nėra buvę, bet prijaučia mūsų judėjimui ar be galo myli Žalgirį - kviečiame kartu paminėti GWB judėjimo penkioliktąjį gimtadienį. Lapkričio 26d dieną Gargare užkursim tokį vakarėlį, kad visi tai atsimintume ilgai“, - rašė GWB.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: