R. Namajunas žinutė po „Žalgirio“ pergalės: „Geriausios krepšinio rungtynės mano gyvenime!“

R. Namajunas žinutė po „Žalgirio“ pergalės: „Geriausios krepšinio rungtynės mano gyvenime!“

Zalgiris.lt ir Instagram nuotr.

Kauno „Žalgiris“ penktadienį Eurolygos rungtynėse įveikė Vitorijos „Baskonia“, o žaliai baltus itin aktyviai palaikė lietuvių kilmės JAV mišrių kovos menų (MMA) kovotoja Rose Namajunas.



Praėjus kelioms dienoms po rungtynių ji socialiniame tinkle pasidalijo savo įspūdžiai.

„Geriausios krepšinio rungtynės mano gyvenime! Viso mačo metu ir likus 10 sekundžių buvo atkakli kova. Esu dėkinga, kad laimėjome be pratęsimo, nes mano nervai būtų neatlaikė. „Žalgirio“ ekipa turi bėdų dėl traumuoto pagrindinio įžaidėjo ir buvo pralaimėjusi penkis kartus iš eilės. Kaip sakė „Žalgirio“ treneris, Rose įkvėpė juos laimėti.

Dabar labiau nei bet kada esu dėkinga už savo lietuviškas šaknis. Negaliu sulaukti, kada vėl apsilankysiu Lietuvoje. Niekada nepatyriau tiek tikros meilės iš tiek daug gerbėjų!“, - rašė R. Namajunas.










„Būti čia yra labai smagu. Labai malonu čia. Buvau labai susijaudinusi, bet dabar galiu mėgautis savimi ir rungtynėmis. Man čia labai patinka“, – tikino R.Namajunas.

Dar iki prasidedant susitikimui lietuvių kilmės amerikietė rūbinėje aplankė žalgiriečius ir bandė juos motyvuoti afirmacijomis – pozityviais ir įtaigos būdu sau garsiai kartojamais teiginiais.

„Tai buvo labai įdomi patirtis. Aš norėjau žalgiriečiams papasakoti apie pozityvių minčių, afirmacijų, galią. Mano dokumentiniame filme daug pasakojama apie tai. Žinojau, kad komanda turėjo prastą atkarpą sezone. Norėjau su komanda pasidalinti savo pozityviomis afirmacijomis. Man pačiai to reikėjo. Pati buvau pastaruoju metu aptingusi, nebedariau savo pozityvių afirmacijų.


Buvo momentas, kai rūbinėje bandžiau tas visas afirmacijas prisiminti. Taigi tai buvo gera proga priminti jiems ir sau pačiai, kad viskas yra apie tavo nusiteikimą. Turi kiekvieną dieną treniruoti savo teigiamą nusiteikimą. Šalia fizinių treniruočių“, – aiškino triskart UFC serijos mišrių kovos menų pasaulio čempionė.

Rose Namajunas kalba prieš rungtynes:

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: