Pasigrožėkime: dešimt žalgiriečių sukurtų epizodų iš antros Eurolygos reguliariojo sezono pusės

Pasigrožėkime: dešimt žalgiriečių sukurtų epizodų iš antros Eurolygos reguliariojo sezono pusės

Fantastiškai Eurolygos reguliariojo sezono pabaigą sužaidę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo rankose turi bilietą į TOP-8 etapą. Prieš pradedant pasiruošimą atkrintamųjų kovoms, „Žalgiris TV“ siūlo prisiminti 10 gražiausių žalgiriečių sukurtų epizodų antroje reguliariojo sezono pusėje.



Kaip ir pirmosios sezono dalies epizodų rinkinyje, taip ir šiame, „Žalgirio“ žaidėjai gražiausius epizodus kūrė abejose aikštės pusėse.

Pirmuosiuose epizoduose ryškų pėdsaką paliko vidurio puolėjas Laurynas Birutis, užbaigęs ne vieną įsimintiną komandos ataką galingais dėjimais po juvelyrinių žalgiriečių perdavimų.

Gražiausių epizodų penketuke įsitaisė varžovų gynybą gniuždantis Igno Brazdeikio dėjimas dvikovoje su Valensijos ekipa, lemiami Edgaro Ulanovo tritaškiai dvikovose su Milano „EA7 Emporio Armani“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“. Du epizodai į pirmąjį trejetą pateko iš rungtynių Kaune su Tel Avivo „Maccabi“: Arno Butkevičiaus dėjimas viena ranka ir Kevarriuso Hayeso kamuolio sugrūdimas į krepšį pagavus jį ore.


Įspūdingiausiu antros reguliariojo sezono dalies epizodas – gynybinis. Jį sukūrė „NordVPN“ gynybos ambasadorius Kevarriusas Hayesas rungtynių Kaune su Vitorijos „Baskonia“ pabaigoje fantastiškai blokavęs dėti besiruošusio Tado Sedekerskio metimą.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: