7 žaidėjus NBA burbule patenkinusi modelis atskleidė, kad surengė orgiją su „Heat“ nariais (FOTO)

7 žaidėjus NBA burbule patenkinusi modelis atskleidė, kad surengė orgiją su „Heat“ nariais (FOTO)

Instagram nuotr.

Kaip jau rašėme, „OnlyFans“ ir filmų suaugusiems aktorė Aliza „Ayyyejae“ 2020 metais buvo pakviesta į NBA burbulą, kur dirbo „masažuotoja“.



Įspūdingų formų mergina kvietimą gavo iš Fynikso „Suns“ komandos.

Modelis itin atvirai papasakojo apie savo seksualinius nuotykius su „Suns“ krepšininkais. Ji pasidžiaugė, kad patenkino septynis krepšininkus iš eilės.

„Tai buvo mano gimtadienio vakarėlis, kuriame dalyvavo NBA žaidėjai ir kitos merginos. Vėliau viešbutyje mylėjausi su jais ir patenkinau juos oraliniu būdu“, - atviravo Aliza.


Dabar mergina atskleidė, kad spalio mėnesį dalyvavo sekso orgijoje, kurioje buvo ir keli Majamio „Heat“ ekipos žaidėjai. Čia dalyvavo ir JAV amerikietiško futbolo Fort Loderdeilo „Miami Inter“ nariai.

Pasak 24 metų merginos, orgijoje iš viso buvo daugiau nei 40 žmonių, o vakarėlis vyko visą parą.

JAV spauda rašo, kad orgijoje veikiausiai apsilankė „Heat“ žaidėjai - Jamalas Cainas, Calebas Martinas ir Maxas Strusas.

Primename, kad Aliza „Ayyyejae“ po pareiškimo apie apsilankymą NBA burbule sulaukė 30 tūkst. naujų prenumeratorių „OnlyFans“ platformoje, o tai leido jai uždirbti papildomus 100 tūkst. JAV dolerių.





image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: