Pamatykite: K. Evanso reakcija į K. Maksvyčio pastabą rūbinėje (Sureagavo ir M. Jamesas)

Pamatykite: K. Evanso reakcija į K. Maksvyčio pastabą rūbinėje (Sureagavo ir M. Jamesas)

Kauno „Žalgiris“ (1-0) pergalingai pradėjo Eurolygos sezoną. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje panaikino dviženklį deficitą ir rezultatu 82:79 (15:23, 22:19, 21:23, 24:14) palaužė Bolonijos „Virtus“ (0-1) komandą.



Šiame mače K. Evansas per 27 minutes pelnė 25 taškus (5/9 dvit., 4/6 trit., 3/4 baudų), atkovojo 4 kamuolius ir surinko 20 naudingumo balų.

Po mačo rūbinėje „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis patraukė per dantį savo auklėtinį, kuris neatliko nei vieno rezultatyvaus perdavimo.

Kviečiame pamatyti:


Į sėkmingą K. Evanso pasirodymą sureagavo ir „Monaco“ lyderis Mike'as Jamesas:



„Buvau pasiilgęs to jausmo, kai tenka žaisti beveik visas 40 minučių ir tai darai varžovų pragare, kur yra didelis intensyvumas. Rungtynėse turėjome nuopolių, bet džiaugiuosi, kad sugebėjome išlikti kartu ir kovojome iki pabaigos.

Mums pavyko sugrįžti į kovą, nes nenuleidome galvų. Žinome, kokia yra Eurolyga. Tai atkarpų žaidimas, todėl turime žaisti iki galo.

Džiaugiuosi, kad pataikiau metimus. Niekada nenori prarasti pasitikėjimo savimi. Tikėjau savimi, manimi tikėjo ir komandos draugai, kurie man davė kamuolį. Tai buvo svarbu“, - po mačo kalbėjo K. Evansas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: