„Tarp Vilkų“ epizode – pergalė prieš „Žalgirį“ ir krepšinio sirgalių emocijos

„Tarp Vilkų“ epizode – pergalė prieš „Žalgirį“ ir krepšinio sirgalių emocijos

Elvis Žaldaris nuotr.

Sekmadienio vakarą Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komanda puikiai užbaigė „Betsafe-LKL“ čempionato reguliarųjį sezoną, įspūdingose rungtynėse įveikdama lyderį Kauno „Žalgirį“ 97:93. Tai buvo antroji vilniečių pergalė šio sezono tarpusavio akistatoje.



Labai arti atspėto dvikovos taškų skirtumo buvo praėjusį sezoną sostinės komandai padėjęs ilgametis Lietuvos rinktinės masažuotojas, visų mylimas ir mėgstamas Juozas Petkevičius – Juozukas.

„Šiandien bus 84:87. Kieno pergalė, nesakau”, – šypsojosi Juozukas „Tarp Vilkų“ laidos vedėjai Linai Talžūnaitei, paklaustas apie galimą dvikovos baigtį.

„Twinsbet“ arenoje netrūko žinomų šalyje žmonių, kurie dalinosi savo įspūdžiais ir emocijomis, kurios apima krepšinio rungtynes žiūrint gyvai.


„Aš apskritai pirmą kartą esu arenoje rungtynėse. Mamos dienos proga galvojau, kokią sau galėčiau pasidaryti dovaną. Reikia ką nors pirmą kartą patirti. Jeigu žiūrėčiau kiekvienas rungtynes per televizorių, aš iš proto išeičiau, nes tada labai užsidegčiau. Man patinka stebėti komandas, kaip jie yra ne tik fiziškai pasirengę ir taktikas dėlioja, bet svarbu pažiūrėti, kaip jie yra pasiruošę energetiškai, koks yra santykis tarp jų visų“, – sakė aktorė Ineta Stasiulytė.

Žinoma sporto trenerė Rasa Vilkienė išskyrė rungtynių metu arenoje gaunamas emocijas.

„Man visada yra žavu žiūrėti rungtynes čia arenoje. Daug metų aš Klaipėdoje žiūrėdavau, kaip žaisdavo „Neptūno“ komanda. Ta emocija, kuri yra čia, jos nepakeis joks televizorius. Žiauriai geras „vaibas“. Aš pati sportuojanti, žinau, kiek tai kainuoja pastangų“, – kalbėjo R. Vilkienė.

Ilgosios pertraukos metu žiūrovus tribūnose ant kojų pakėlė ir muzikos kūrėjas Remis Retro, „Halftime Show“ metu atlikęs kelis didžiausius savo hitus.

„Nuo vaikystės lankiau futbolą, bet aš labai myliu krepšinį iš tos pusės, kad jis suvienija žmones. Jį Lietuvoje matau kaip tam tikrą religiją. Man gera būti jos dalimi, gera būti čia. Faina, kad žmonės domisi, renkasi, konkuruoja, kovoja, kai laimi, kartu džiaugiasi. Man tai yra žiauriai artima“, – neslėpė Remis Retro

Emocingų „Wolves Twinsbet“ ir „Žalgirio“ dvikovos užkulisiai buvo užfiksuoti naujausiame „Tarp Vilkų“ epizode.

Jame į „Twinsbet“ areną susirinkę žinomi šalyje žmonės ir krepšinio mėgėjai dalinosi rungtynių emocijomis, rinko naudingiausią sostinės komandos krepšininką, prisiminė įspūdingiausias jų matytas vilkų rungtynes, stengėsi atpažinti foto montažo priemonėmis sujungtų žaidėjų veidus.


BcWolves.com

Video rekomendacijos: