A. Trinchieri: „Mes per anksti atsipalaidavome ir be priežasties“ (VIDEO)

A. Trinchieri: „Mes per anksti atsipalaidavome ir be priežasties“ (VIDEO)

Nuostabiai pusfinalį pradėjęs Kauno „Žalgiris“ leido oponentams sugrąžinti intrigą, tačiau galiausiai iškovojo užtikrintą pergalę.



Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose 93:72 (33:14, 15:24, 18:22, 27:12) pranoko Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ir pusfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1:0.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris A. Trinchieri atskleidė, kad buvo nepatenkintas ant savo auklėtinių, kurie išvaistė pranašumą.

„Pirmajame ir paskutiniame kėliniuose darėme tai, ką turėjome padaryti. Antras ir trečias kėliniai buvo labai prasti. Prireikė laimėti rungtynes du kartus. Mes per anksti atsipalaidavome ir be priežasties. Panaudojau visą sudėtį, kad turėtume energijos. Čia mes turime tobulėti, bet svarbiausias dalykas, kad serijos rezultatas yra 1:0.


Lekavičius yra nuostabus žaidėjas. Jis į aikštę žengė po 26 minučių ir jis turi žudiko veidą. Lukas negalvoja, kad aš jį leidžiu kaip paskutinį rotacijos žaidėją. Jis galvoja, kaip būti produktyviu ir padėti mums laimėti. Jis buvo labai labai geras“, - kalbėjo italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: