Žiniasklaida: aiškėja galima nauja K. Evanso sugrįžimo data

Žiniasklaida: aiškėja galima nauja K. Evanso sugrįžimo data

LKL ir stopkadras nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ gynėjas Keenanas Evansas ilgą laiką turės praleisti be krepšinio. Žalgiriečiui pirmadienį „Gijos Klinikose“ buvo atlikta kelio operacija.



Jis susižeidė trečiose LKL čempionato pusfinalio serijos rungtynėse su Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa.

Po operacijos praėjus pasyvios reabilitacijos laikui, K.Evanso laukia nauja apžiūra, po kurios bus nustatyta tolimesnė reabilitacijos eiga.

„Žalgirio“ klubas taip pat pranešė, kad K. Evansas žaisti negalės 6–8 mėnesius.


Tuo metu Graikijos spauda rašo, kad reabilitacijos laikas turėtų prailgėti.

Pasak pranešimo, realiausias K. Evanso sugrįžimas galėtų įvykti po 8-10 mėnesių. Tai reiškia, kad gynėjas žaisti galėtų tik 2025 metų vasario-balandžio mėnesį.

Pridedama, kad krepšininkas gali priimti sprendimą visai kitą sezoną nežaisti, o šį laiką skirti atsistatymui po traumos.

Graikijos žiniasklaida skelbia, kad kai kurie krepšininkai po tokios traumos net baigia karjerą. Jie prisiminė Kelenno Azubuike atvejį, kai krepšininkas po tokios traumos sugrįžo tik po daugiau nei vienerių metų pertraukos, bet sužaidęs kelias rungtynes nusprendė kabinti sportbačius.

Tuo metu buvusiam krepšininkui Damonui Stoudamire'ui po identiškos traumos atsistatyti prireikė 10-11 mėnesių.

Primename, kad K. Evansas iki traumos jau buvo susitaręs su Pirėjo „Olympiacos“ ekipa ir pasiekęs žodinį susitarimą. Apie tai, ką dabar planuoja daryti „Olympiacos“, skaitykite čia.

K. Evansas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 17,3 taško, atkovodavo po 2,8 ir perimdavo po 1,2 kamuolio, atlikdavo po 3,9 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 18,3 naudingumo balo.


LKL čempionate K. Evansas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo po 11,6 taško, atkovodavo po 1,9 ir perimdavo po 1,1 kamuolio, atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 10,1 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: