„Ryto“ sirgaliai piktinasi: „Užteks gal jau? Žibėnas privalo palikti komandą!“

„Ryto“ sirgaliai piktinasi: „Užteks gal jau? Žibėnas privalo palikti komandą!“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) tęsiasi pusfinalio etapas, o vienoje iš serijų prireiks maksimalaus kiekio rungtynių.



Vilniaus „Wolves Twinsbet“ žaisdami šeimininkų teisėmis 97:86 (24:23, 28:15, 26:12, 19:36) nugalėjo Vilniaus „Rytą“ ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 2:2.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Alio, garaž. Suprantu, kad negerbiat savęs ir gerbėjų. Nieko nelaimėję, čempionų lygos atkrintamosios per aukštas lygis, tačiau į aikštę įšeinama rodos nėr varžovų. Su visais tais too small žinutėm. Gal vertėtų objektyviau į save pažiūrėt - jau kelintas sezonas vos paspaudus varžovam su galva nesusitvarkoma radikaliai. Labiausia pikta, kad šansų kovot finale yra visi šansai, tačiau kai taip su galva nesusitvarkoma...“, - rašė Matas Maldeikis.

„Kiek galima? Komanda negerbia nei savęs, nei kitų...“, - piktinosi Linas.

„Pasigedau gyvasties šiandienos Ryto žaidime, ir kogero savigarbos, jos daugiau norėtųsi...“, - teigė fanas Robertas.

„Kažkiek bent už bilietus uždirbsim. Vienintelis pliusas“, - komentavo Nerijus.

„Nu kam KAAAAM???? Įvaryti save į tokį kampą? Kaaaaip gali profesionalai taip atmestinai pažiūrėti į tokias rungtynes? Kodėl šita komanda po geros bangos taip apsišika? Nu, man tiesiog sunku suprasti. Žibėnai, kodėėėl tau sunku nuteikti komandą prieš tą, kurios lyderis su viena koja žaidžia ir neįmanoma jo puolime atakuoti vis tiek??? Ir vėl, vėėėl viskas 50 ant 50...“, - rėžė Nuomonės formuotojas.

„Užteks gal jau? Žibėnas privalo palikti komandą!“, - piktinosi Giedrius.

„Eilinį kartą kiaušinius namie palikot...“, - rašė Vycka.


„Žinok jau ką, šiknon būkit nepatenkinti mano komentaru ar kažką..bet tikiuosi, kad gaus per kuprą šeštadienį ir Žibėno norėčiau jau nematyti mažajam finale, taip neparuošti komandos, visada kai reikia imt būtinai pergalę eilinis apsišikimas..“, - piktinosi Karolis.

„Kam komandai reikalingas treneris, kuris komandai atsilikinėjant neima nei vienos minutės pertraukėlės ir ramiai sėdi ant suolo?!“, - teigė fanas Rolandas.

„Nematau problemos, šeštadienį ims pergalę ir į finalą. Daug įdomiau 2:2 laukia dar vienos fantastiškos rungtynės, kuo daugiau krepšinio tuo tik geriau“, - komentavo Kristina.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: