G. Žibėnas: „Labai daug hiperbolizuojama, nes tai „Rytas“

G. Žibėnas: „Labai daug hiperbolizuojama, nes tai „Rytas“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) tęsiasi pusfinalio etapas, o vienoje iš serijų prireiks maksimalaus kiekio rungtynių.



Vilniaus „Wolves Twinsbet“ žaisdami šeimininkų teisėmis 97:86 (24:23, 28:15, 26:12, 19:36) nugalėjo Vilniaus „Rytą“ ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 2:2.

Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas buvo nepatenkintas savo auklėtiniais.

„Nors rungtynių pradžioje įmetėme patys, bet leidome labai pajausti žaidimą varžovams. Jautėsi, kad nesame pasiruošę atiduoti savęs gynyboje. Praleisti taškai kalba patys už save. Aikštėje neturėjome pavyzdžio ir dėl to kentėjome.


Šiandien nieko neatėmėme iš varžovų, privertėme juos suklysti tik 10 kartų. Kartais reikia ir paprasto pasididžiavimo padaryti pražangą. To šiandien nedarėme. Leidome varžovams pajausti žaidimą, o tai yra didelė klaida.

Gal ir spjoviau, gal ir prie savo suolo spjoviau. Gerbiu visas komandas, tų emocijų visada būna daug. Labai daug hiperbolizuojama, nes tai „Rytas“. Kiek pamenu, tas pats buvo ir su treneriu Adomaičiu, Kairiu. Čia mums nieko naujo. Mes į tai normaliai reaguojame“, - kalbėjo G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: