G. Žibėnas kreipėsi į LKL: „Mūsų ekipos suolas buvo aplaistytas“

G. Žibėnas kreipėsi į LKL: „Mūsų ekipos suolas buvo aplaistytas“

„Betsafe-LKL“ finalo serijos starte Vilniaus „Rytas“ per papildomas penkias minutes parbloškė principinius varžovus ir perėmė namų aikštės pranašumą.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje po pratęsimo 89:88 (19:17, 24:29, 11:20, 23:21, 12:11) pranoko Kauno „Žalgirį“ ir serijoje išsiveržė į priekį 1-0.

Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas piktinosi apsaugos darbu.

„Pergalė šiandien yra žaidėjų. Prisidėjo visi, kas buvo aikštėje. Atsiliekant 10 taškų turi rodyti charakterį, turi rodyti papildomus gerus charakterio bruožus. Turi rodyti papildomus dalykus, charakterio bruožus.


Kontroliavome varžovų perimetrą. Rungtynės yra apie atkarpas, o šiandien „Žalgiris“ turėjo ją tik vieną tokią ilgesnę. Mes tada ir patys nesusimetėme, o jie rado spragų. Bet komplimentai žaidėjams. Atsitiesti ir laimėti per pratęsimą išvykoje nėra lengva.

Noriu kreiptis į LKL. Turi būti geriau apsaugoti rungtynių dalyviai. Šiandien tas darbas nebuvo padarytas. Ant mūsų suolo buvo metama per daug daiktų. Mūsų ekipos suolas buvo aplaistytas. Tas nepuošia ir to turime išvengti“, - kalbėjo G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: