A. Trinchieri: „LKL, teisėjai, visa aplinka nori, kad „Žalgiris“ pralaimėtų“

A. Trinchieri: „LKL, teisėjai, visa aplinka nori, kad „Žalgiris“ pralaimėtų“

Dar vienoje pratęsimo pareikalavusioje dramoje Vilniaus „Rytas“ didžiojo finalo serijoje nustūmė amžinus varžovus ant prarajos krašto.



Giedriaus Žibėno kariauna namuose 104:94 (19:30, 25:20, 27:17, 16:20, 17:7) darsyk patiesė Kauno „Žalgirį“ ir atsidūrė per žingsnį nuo čempionų titulo susigrąžinimo – 2:0.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri kaltino teisėjus ir lygos organizatorius.

„Sveikinimai „Rytui“, dvejos rungtynės, du pratęsimai. Mes atidavėme visas jėgas, bet to neužteko. Didžiuojuosi savo ekipa, nes žaidėme labai solidžias rungtynes, jas kontroliavome. Turėjome metimą, galėjusi laimėti rungtynes, bet nepataikėme.


Mes galėjome būti geresni, bet mums to neleido padaryti. Kodėl mūsų komanda yra negerbiama? Kodėl Sumneris turi žaisti tik 8 minutes? Kodėl jie žudo Lekavičių, kuris yra rinktinės žaidėjas? Jokių pražangų! Taip neturi būti... Visa LKL, teisėjai, visa aplinka nori, kad „Žalgiris“ pralaimėtų.

Ar turiu kelti skandalą? Ne, bet noriu, kad būčiau gerbiamas. Kodėl paskutinėje atakoje prieš Ulanovą nebuvo švilpiama pražanga? Ten buvo pražanga. Kodėl jie galvoja, kad gali mane apkvailinti?“, - rėžė italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: