A. Trinchieri: „Rytas“ dabar yra serijos favoritas“ (VIDEO)

A. Trinchieri: „Rytas“ dabar yra serijos favoritas“ (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalas nesibaigia – Kauno „Žalgiris“ dar bent vienam mačui pratęsė kovą dėl trofėjaus.



Andrea Trinchieri auklėtiniai namų arenoje 91:81 (25:15, 22:21, 19:20, 25:25) nugalėjo Vilniaus „Rytą“ ir sušvelnino serijos rezultatą.

Finalo serijoje iki trijų pergalių Kauno klubas du pirmuosius mačus pralaimėjo po pratęsimų, tad šia pergale prisivijo varžovus – 1:2.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. A. Trinchieri pareiškė, kad šios serijos favoritas yra „Ryto“ klubas.


„Sveikinimai žaidėjams. Jie pirmavo visas rungtynes, žaidė su puikia energija. Gavome pagalbos iš žaidėjų, kurie prieš tai žaidė prastai. Dabar turime pakeisti žaidimo stilių, tapome sunkiai dirbančia komanda. Dabar galime būti tik geresni.

Laimėjome prieš puikų Fosterio pasirodymą, kuris pataikė sunkius metimus. Dabar kamuolys yra jų pusėje, jiems reikia jį atmušti savo namuose. Galime žaisti geriau, bet šiandien padarėme viską, kad laimėtume.

Esu realistas. „Rytas“ dabar yra serijos favoritas.  Jie turi viską, kad laimėtų šį titulą, bet aš lieku su savo žaidėjais. Aš jais pasitikiu“, - kalbėjo A. Trinchieri

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: