„Žalgirio“ fanai apie A. Smailagičių: „Bus geresnis už Šmitą“

„Žalgirio“ fanai apie A. Smailagičių: „Bus geresnis už Šmitą“

LKL ir Aba-liga nuotr.

Kauno „Žalgirio“ klubas pasiekė susitarimą su Belgrado „Partizan“ komandoje praėjusį sezoną rungtyniavusiu aukštaūgiu Alenu Smailagičiumi. Belgrade gimęs 23 metų 208 cm ūgio krepšininkas su „Žalgiriu“ pasirašė sutartį pagal formulę „1+1“.



Vilkėdamas „Partizan“ marškinėlius praėjusiame Eurolygos sezone A.Smailagičius vidutiniškai rinko po 5,5 taško, po 2,2 atkovoto kamuolio ir po 6,3 naudingumo balo per beveik 16 ant parketo praleidžiamų minučių.

Adrijos lygoje buvusio Serbijos jaunimo rinktinių nario rodikliai buvo kone identiški – po 5,5 taško, po 2,5 atkovoto kamuolio ir po 6,5 naudingumo balo per rungtynes.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Šis jau toks įdomesnis sprendimas. Vis tik intriga lieka - kas bus pagrindinis mūsų taškų rinkikas vietoj Evanso. Kaip skelbia žiniasklaida, Oly visgi jį pasilieka sau - nepaleis“, - rašė Giedrius.

„Manau neblogas variantas, kiek teko matyt. Kaip bus žiūrėsim nereikia pulti dėl pilietybės, jaunas žmogus atvyksta manau kovot dėl pergalių“, - komentavo Karolis.

„Labai geras pirkinys! Bus geresnis už latvį“, - rėžė Rytis.

„Motyvacijos turėtų nepritrūkti iki pat sezono galo skirtingai nei kai kam šiemet“, - savo mintis išdėstė Mindaugas.

„Smalsu, kokia jo nuomonė dėl karo Ukrainoje? Ir kaip jis reaguos į skanduotę apie putlerį? Klausiu, nes tarp serbų visokių yra. Beje kaip ir Lietuvoje. Yra už Ukrainos laisvę, yra ir pasiruošusių putlerį krūtine užstoti. O komanda vieninga tik tada, kai surinkti bendraminčiai, vienodų požiūrių ne tik į sportą, bet ir į mus supantį pasaulį. Belieka tikėtis, kad naujokas nėra aršus putlerio gerbėjas“, - mintimis dalinosi Saulius.

„Aš tikiu juo! Turėtų būti geras puolėjas“, - rašė Vytautas.


„Ir vėl renkasi žemiau vidutiniokų lygmens. Kol kas nekažką pasirinkimai“, - komentavo Nedas.

„Tubelį reikėjo imti, o ne šį serbą“, - rėžė Mantas.

„Atrodo Eurolyga kas savaitę žiūriu, domiuosi krepšiniu lyg ir nemažai, bet nuomonės apie Smailagičių geros neturiu“, - savo mintis išdėstė Valdas.


„Ka be sakytu žmones apie serbus ir jų krepšininkus. Bet vienas faktas yra mano nuomone atspindi, kodel jie yra paklausus, jie yra labai dideli kovotojai, nesvarbu kur žaidžia, jiems rupi kovoti už savo klubą, prisiminkime Mičič, koks buvo užsivedęs kai žaide LKL ir ypač prieš rytą. Geras pasirinkimas“, - mintimis dalinosi Paulius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: