„Ryto“ fanai laukia naujo sezono: „Žalgirio“ laukia eiliniai metai be LKL titulo“

„Ryto“ fanai laukia naujo sezono: „Žalgirio“ laukia eiliniai metai be LKL titulo“

LKL nuotr.

Vilniaus „Ryto“ komandos gretas papildys 25-erių metų gynėjas Jayvonas Graves. Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose rungtyniauti galintis amerikietis praėjusį sezoną atstovavo Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ekipai Vokietijoje.



Po šios žinios „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Visi alkani žaidėjai, kurių kreivė tik gali kilti. Dar įdomu kas priekį bus, nes pinigų turėtų būti aukštam geram likę“, - rašė Irmantas.


„Dabar didelių reik.. Vieno vidurio puolėjo ir ketvirto numerio!“, - komentavo Žilva.

„Žalgirio“ laukia eiliniai metai be LKL titulo“, - rėžė Gustas.

„Jei čia vietoje Fosterio, tai nėra gerai. Nebus geresnis už Fosterį“, - savo mintis išdėstė Rytis.

„Neblogą Rytas nugriebė, nesitikėjau“, - mintimis dalinosi Darius.

„Labai geras žaidėjas. Bus dėjimų garantuotai!“, - rašė Žilvinas.

„Labai geras sprendimas. Įžaidėjai - stiprūs, Cole atsarginis Jayvonas startiniame 5, beliko dar kokį kokį metantį užsenietį pasiimt ir starto 5 yra. Stiprus, geras žaidėjas, manau čempionų lygoje smarkiai pagelbės, statistika tikrai labai solidi. Sekmės jam Ryte“, - komentavo Laurynas.

„Negali taip imti ir susirasti Fosterio lygio žaidėją iš niekur nieko. Arba kai žaidė Goudelock vienam sezonui. Tam pačiam žalgiriui nėra lengva va taip imti ir Evanso lygio žaidėją ištraukti rinkoje. Legionieriai pradžiai dairosi ką jiems gali pasiūlyti pietietiškų šalių komandos, o jau po to jei nepavyko, tai kas nors šiauriau pasiūlys kontraktą. Čia dar visai geras pirkinys, tikrai geriau nei kažkokį nevykelį Varadį ar Fridriksoną kai buvo jie ištraukę porą metų atgal“, - rėžė Tauras.


„Solidus pasirašymas, reikia paploti Ryto vadybai“, - savo mintis išdėstė Ramonas.

„Na labai įdomu kaip atrodys. Tritaškiai 30%. Bet ūgis 191 cm. Tritaškiai panašiai kaip pas Cole. Na statistiškai panašūs su Cole, tik, kad čia daugiau reboundų“, - mintimis dalinosi Janas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: