G. Vovoras apie komplektacijos darbus: „Pasirašėme su visais, kurių norėjome“

G. Vovoras apie komplektacijos darbus: „Pasirašėme su visais, kurių norėjome“

„Betsafe-LKL“ nuotr.

Klaipėdos „Neptūnas“ pradėjo pasiruošimą naujam sezonui, o komandos vyr. treneris Georgios Vovoras įvertino komplektacijos darbus.



Graikas buvo patenkintas, kad vasarą klubui pavyko pasirašyti sutartis su prioritetiniais žaidėjais.

Primename, kad vasarą „Neptūno“ gretas papildė penki krepšininkai - Desure'as Buie, Nate'as Johnsonas, Arnas Beručka, Zane'as Watermanas ir Tomašas Pavelka.

„Vasaros metu kartu su treneriais daug laiko skyrėme žaidėjų paieškai, manau mums tai padaryti pavyko gerai. Taip pat turėjau laiko praleidimui su šeima. Graikijoje vasaros visada gražios. Džiaugiuosi grįžęs ir esu pasiruošęs pradėti darbus.


Kaip visada sakiau, turime galvoti tik apie sekančią treniruotę. Svarbiausia pasiruošime sezonui neturėti traumų, taip pat dirbti komandiškai, lipdyti gerą, šeimynišką atmosferą. Tą ir darysime diena po dienos.

Mes su treneriais davėme žaidėjų sąrašus vadovybei, išskyrėme prioritetinius žaidėjus, kuriuos norime turėti komandoje. Pasirašėme su visais, kurių norėjome, todėl esame labai laimingi. Bet dabar svarbiausias dalykas - sulipdyti gerą komandinę dvasią.

Galiu pasakyti tą patį, kaip ir praėjusiame sezone - fanai, kurie ateis palaikyti mūsų namų rungtynėse, pamatys kovą aikštelėje dėl kiekvieno kamuolio. Kiekvienas sirgalius nori matyti alkanus žaidėjus, kurie nori laimėti visas rungtynes“, - kalbėjo G. Vovoras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: