„LKL Street x Rimi“ iniciatyvą vainikuos festivalis: rekordo siekimas, įspūdingi prizai ir koncertas

„LKL Street x Rimi“ iniciatyvą vainikuos festivalis: rekordo siekimas, įspūdingi prizai ir koncertas

Šį pavasarį startavęs „LKL Street x Rimi“ projektas pasiekė savo kulminaciją. Ši iniciatyva per keturis mėnesius į „Betsafe-LKL“ miestuose vykusias nemokamas krepšinio treniruotes, kurių įvyko daugiau nei 60, pritraukė daugiau nei 1000 bendruomenių narių, o dabar visiems padovanos dar vieną progą švęsti krepšinį.



„Krepšinis netrukus sugrįš į Lietuvos arenas, tačiau kol dar turime progą pasidžiaugti puikiu oru bei galimybe aktyviai leisti laisvalaikį lauke, norime visus suburti didelei ir gražiai šventei. Neabejoju, kad šis projektas kiekvienam dalyviui jau suteikė gerų emocijų ir prisiminimų, tad žiemą pailsėję, pavasarį ir vėl kviesime visus išeiti į kiemą“, – sakė LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

„Mokslai palauks, varom į kiemą“ – tokiu šūkiu organizatoriai kviečia visus rugsėjo 2 dieną (pirmadienį) sudalyvauti didžiulėje krepšinio šventėje, kuri vyks Kaune, Nemuno saloje esančiose lauko krepšinio aikštelėse.

Visų renginio dalyvių čia nuo 14 val. lauks gausybė įtraukiančių veiklų ir pramogų, taip pat – vertingi prizai.


Nuo pat šventės pradžios kartu sieksime masiškiausio krepšinio žaidimo „Karavanas“ rekordo pagerinimo. Šiuo metu Gineso rekordų knygoje įrašytas Dalase 2015-aisiais užfiksuotas pasiekimas – 701 dalyvio „Karavano“ žaidimas, trukęs ilgiau nei kelias valandas.

„Karavano“ startas – 14.00 val., jis vyks keliais etapais (būtina išankstinė registracija, kurią rasite čia). Didysis finalas prasidės 18.00 val., o jo nugalėtojui atiteks įspūdingas prizas – telefonas „Apple iPhone 15 Pro“.

Šventėje 14.00 val. įvyks ir dar viena „LKL Street x Rimi“ treniruotė, kurią ves Lietuvos sporto universiteto (LSU) treneriai. Šioje treniruotėje veiksmas vyksta pasitelkiant smagius, įtraukius krepšinio žaidimus ir neformaliojo ugdymo metodus. Laukiami visi – treniruotės dalyviai nėra skirstomi pagal amžių, lytį, pilietybę, fizinį pasiruošimą ar kitus kriterijus.



„Mes dažnai klausiame pirkėjų, kas jiems yra svarbu ir džiaugiamės galėdami būti ne tik jų mėgstama apsipirkimo parduotuve, bet atliepiame jų norą jaustis geriau ir gyventi aktyviai. Visuomet raginame rinktis sveikiau – siekiame ne tik įkvėpti sveikai maitintis, bet ir judėti, nepamiršti savo emocinės būklės. Džiugu, kad daugiau nei 1000 krepšinio entuziastų jau sudalyvavo LKL STREET X RIMI nemokamose treniruotėse visoje Lietuvoje. Tad kartu įgyvendinti projektą, sujungiantį bendruomenes, ir su tokiu trenksmu atidaryti naują sezoną – dvigubai smagiau“, – sakė „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Vaidas Lukoševičius.

Nuo 16.00 val. Mokslo ir žinių dienos proga šventės dalyviai bus kviečiami apsitikrinti savo žinias krepšinio IQ viktorinoje. Jos laimėtojams atiteks „Apple Watch Ultra 2“ išmanusis laikrodis. Registracija į viktoriną nėra būtina, tačiau vietų skaičius – ribotos, todėl norintys sudalyvauti kviečiami atvykti šiek tiek anksčiau ir užsiimti vietą.

Projekto partneris „AY Institute“ vėliau kvies judėti zumbos ritmu, o po to Nemuno saloje praūš pirmoji šių metų atranka į „Betsafe Vieno šūvio ‘25“ konkursą. Tai – unikalus šansas užsitikrinti vietą snaiperių varžybose dar rugsėjo mėnesį. Kaip ir kiekvienais metais, Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto metu bus rengiamas „Betsafe“ snaiperio konkursas. Jame viena vieta tarp „Betsafe-LKL“ krepšininkų rezervuota išskirtiniam svečiui – juo gali tapti ir Tu, jei tau nusišypsos sėkmė atrankoje. Šįsyk bus atrinkta 15 taikliausių šventės snaiperių, kuriems pavyks realizuoti vienintelę progą nuo tritaškio linijos.

Galiausiai itin turiningą vakarą vainikuos dviejų Lietuvos hiphopo scenos grandų koncertai. Iš pradžių festivalio dalyvius džiugins grupė 8 kambarys, o vėliau Nemuno salą drebins OG Version dainos.


Patekimas į renginį – nemokamas.

LKL.lt

Video rekomendacijos: