R. Kaukėnas išreiškė palaikymą R. Javtokui (VIDEO)

R. Kaukėnas išreiškė palaikymą R. Javtokui (VIDEO)

Ketvirtadienį Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubas surengė spaudos konferenciją, kurioje pristatė ateinančio sezono tikslus, biudžetą bei atsakė į žurnalistų klausimus.



Komandos prezidentas Rimantas Kaukėnas sulaukė klausimų ir apie artėjančius LKF prezidento rinkimus.

Buvęs krepšininkas pasisakė apie paramą Robertui Javtokui.

„Mes garsiai kalbame, kad mums trūksta pokyčių. Visas pasaulis juda link to, kad krepšinis tampa greitesnis, žaidėjai tampa universalesni. Mes tuo klausimu šiek tiek atsiliekame. Lietuva yra be galo gera krepšinio šalis, bet mes negalime pasakyti, jog esame tas elitas. Mes esame viena iš geriausių komandinių krepšinio šalių, bet tai ne visada duoda geriausius rezultatus. Pokyčių, kurių dabar reikia ir apie kurį visi kalba, galbūt yra jaunimo sistemos keitimas, galbūt trenerių kvalifikacijos kėlimas.


Kas iki šios dienos yra padaryta, už tai visi turime padėkoti tiems, kurie iki šios dienos ir dirbo. Visi žmonės atiduoda savo laiką, aukojasi, sunkiai dirba ir už tai jiems didelis ačiū. Bet dabar manau, kad atėjo laikas daryti kažką drastiškai kitaip. Nesumenkinant indėlio, kurie dirbo federacijoje, reikia kitaip prieiti prie šitų klausimų.

Turime tai daryti kartu, negali krepšinio bendruomenė būti susiskaldžiusi. Sprendimą turi priimti visi kartu“, - kalbėjo R. Kaukėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: