A. Trinchieri: „Negaliu būti rykliu, bet nenoriu būti suvalgytas kaip maža žuvytė“ (VIDEO)

A. Trinchieri: „Negaliu būti rykliu, bet nenoriu būti suvalgytas kaip maža žuvytė“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ tęsia pasiruošimą naujam sezonui, o trečiadienį sužais pirmąsias kontrolines rungtynes.



Andrea Trinchieri auklėtiniai Kaune susikaus su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ klubu.

Prieš šias rungtynes strategas A. Trinchieri pasidalino mintimis apie pasiruošimą ir pristatė vasaros darbus.

„Neturiu krištolinio rutulio, kad matyčiau ateitį, bet labai nekantrauju pradėti sezoną. Esu labai alkanas pradėti sezoną. Praėjęs sezonas nesibaigė taip, kaip norėjome ir tai tik pridėjo motyvacijos. Turėsime dirbti sunkiau, geriau.


Sudėtis gerokai pasikeitė ir turėsime dėti žingsnį į priekį. Visi treneriai yra laimingi rugpjūtį apie rugsėjį, ir aš nesu išimtis. Turiu tokią taisyklę – nieko nevertinu pirmas tris savaites. Nesvarbu jei žaidėjas atrodo labai gerai, ar labai prastai. Tai yra pasiruošimas, mums reikia pasiruošti. Dirbame intensyviai ir ruošiames naujam sezonui.

Turime daug fiziškų žaidėjų. Fiziškų, tai nereiškia, kad daug aukštų. Pamatysime, kaip jie funkcionuos aikštelėje. Krepšinio turgus – kaip jūra. Ten plaukioja stambūs rykliai ir smulkios žuvelės. Žinau, kad negaliu būti baltuoju rykliu, bet nenoriu būti suvalgytas kaip maža žuvytė. Kad manęs ryklys lengvai nesuvalgytų, kažką turiu daryti kitaip, elgtis kūrybingai.

Visais metais tikslai yra vienodi, šie nebus išimtis. Norime būti geresni LKL, tai reiškia vienintelį dalyką - titulą. Eurolygoje norime kovoti dėl patekimo į dešimtuką. Žinau, kad bus dar bent 16 komandų, kurios norės to paties, tad nebus lengva. Neįmanoma įvardinti aštuonių komandų, kurios liks už brūkšnio“,- kalbėjo italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: