Filmavimo užkilusiuose žalgiriečiai gyrė naujas aprangas: „Jų dizainas – išskirtinis“ (VIDEO)

Filmavimo užkilusiuose žalgiriečiai gyrė naujas aprangas: „Jų dizainas – išskirtinis“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas jau pristatė oficialius 2024–2025 m. sezono namų ir išvykos marškinėlius, kuriuos sukūrė PUMA. Specialiai „Žalgirio“ 80-mečiui sukurtą kolekciją gerbėjai jau gali įsigyti „Žalgiris Shop“ parduotuvėse.



Kaip ir praėjusio sezono įvaizdinį klipą, taip ir aprangų pristatymo vaizdo įrašą kūrė „Cunamis Films“ komanda, o filmavime kartu su jaunimu bei „Žalgirio“ dublerių žaidėjais dalyvavo Arnas Butkevičius, Mattas Mitchellas ir Ignas Brazdeikis.

„Turėjome smagų laiką Šilainių aikštelėse su jaunimu, pažaidėme krepšinį, pasifilmavome naujo sezono aprangas „Žalgirio“ 80-mečio proga. Tikrai smagiai praleidome laiką“, – po filmavimo kalbėjo A.Butkevičius.

Klubo istorijai paminėti skirti marškinėliai pasižymi išskirtiniu dizainu ir yra papuošti auksiniais ąžuolo lapais.


„Ganėtinai įdomios spalvos, labai patogios aprangos, malonios, lengvos. Dizainas irgi įdomus, jis skiriasi nuo eilės metų „Žalgirio“ atributikos. Proginė apranga, kurioje yra išskirtinių detalių“, – apie naujas aprangas pasakojo žalgirietis.

Su žalios spalvos marškinėliais pozavęs amerikietis M.Mitchellas pripažino, kad žalia spalva jam tinka ir jau paskatino aistruolius įsigyti marškinėlius būtent su jo numeriu bei pavarde.

„Būkite tikri, kad įsigyjate marškinėlius, kurie pažymėti 21 numeriu ir turi Mitchello pavardę. Man patinka žalia spalva“, – juokavo komandos naujokas.

Kartu su jaunaisiais krepšinio talentais jėgas ir krepšinio aikštėje išbandę žalgiriečiai džiaugėsi galimybe atiduoti duoklę miestui ir prisiminti savo vaikystę.

„Šiame filmavime man buvo labai smagu. Žaidėme su daugybe jaunųjų potencialių žvaigždžių. Mieste yra didžiulė aistra krepšiniui, todėl esu dėkingas, kad galiu čia būti kažkuo, į ką tie vaikai gali lygiuotis. Stengiuosi jiems būti pavyzdys“, – teigė I.Brazdeikis.

Naujuosius marškinėlius „Žalgirio“ gerbėjai jau gali įsigyti „Žalgiris Shop“ parduotuvėje.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: