J. Chealey lieka Utenos komandos gretose

J. Chealey lieka Utenos komandos gretose

LKL nuotr.

Sezono pradžią dėl sveikatos problemų praleisti turintis Joe Chealey liks Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ komandos gretose iki sezono pabaigos.



Aukštaitijos klubas pasiekė susitarimą su amerikiečiu dėl sutarties sąlygų pakeitimo – krepšininkas gydymą ir reabilitaciją atliks Lietuvoje.

Tikimasi, kad J.Chealey į krepšinio aikštelę sugrįš po 8-10 savaičių.

„Apmaudi situacija, bet ne beviltiška. Pasikonsultavome su daug specialistų, dirbančių su panašiais kelio pažeidimais. Manome, kad galime sugrąžinti žaidėją į aikštelę, žinoma, tam prireiks laiko, bet mes pasiruošę laukti, nes šiam žaidėjui buvo numatytas svarbus vaidmuo komandoje ir mes tikime, kad pasveikęs jis gali tapti vienu mūsų vedlių. Neabejoju, kad mūsų klube dirbantys specialistai savo darbą atliks maksimaliai gerai ir dar iki naujųjų metų vėl pamatysime Joe aikštelėje. “, – sakė Utenos klubo direktorius Eimantas Skersis.


Utenos klubas naująjį sezoną pradės rugsėjo 18 dieną Antalijoje (Turkija), kur varžysis FIBA Čempionų lygos atrankos turnyre. Tunyro ketvirtfinalyje Aukštaitijos klubas kausis su „Spartak Office Shoes“ ekipa iš Serbijos.

UtenosJuventus.lt

Video rekomendacijos: