LKL automobilių parką papildė nauji „Nissan“ automobiliai

LKL automobilių parką papildė nauji „Nissan“ automobiliai

Betsafe-LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lyga džiaugiasi galėdama pranešti, jog lygos automobilių parką papildė naujos „Nissan“ transporto priemonės. Šie modernūs automobiliai bus naudojami lygos administracijos, siekiant užtikrinti sklandų darbą ir kasdienius operatyvius sprendimus.



„Nissan“ prekinis ženklas yra puikiai žinomas ir pastebimas sporto pasaulyje. Šį kompanija aktyviai bendradarbiauja su aukščiausia Ispanijos futbolo lyga, taip pat su aukščiausioje Anglijos futbolo lygoje rungtyniaujančiu „Manchester City“ klubu. Nuo šio sezono „Nissan“ žengia kartu su „Betsafe-LKL“ – stipriausia krepšinio lyga Lietuvoje.

„Didžiuojamės galėdami pranešti apie partnerystę su Lietuvos krepšinio lyga. Krepšinis Lietuvoje yra tarsi antra religija. Dešimtmečius siekėme galimybės tapti šios aistros dalimi. Dabar šis laikas pagaliau atėjo, ir mes esame be galo susijaudinę dėl šios naujos kelionės kartu,“ – sakė „Nissan“ vadovas Baltijos šalyse Margus Mikk.

„Lietuvos krepšinio lygai didelė garbė, kad prie lygos partnerių prisijungė tarptautiniu mastu puikiai žinoma kompanija. „Nissan“ partnerystės su įvairioms sporto šakomis yra labai ryškios visame pasaulyje, todėl džiaugiamės, kad mūsų naujieji partneriai bendriems projektams, sporto ir verslo sinergijos augimui pasirinko būtent Lietuvos krepšinio lygą,“ – sakė Rasa Liuimienė, LKL generalinė direktorė.

LKL.lt

Video rekomendacijos: