Prie „Wolves“ prisijungė puolėjas J. Marcinkevičius

Prie „Wolves“ prisijungė puolėjas J. Marcinkevičius

Saulius Čirba nuotr.

Krašto puolėjas Justinas Marcinkevičius papildė Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komandos priekinę liniją. Su 26 m. krepšininku pasirašyta sutartis iki jaus prasidėjusio naujojo sezono pabaigos.



202 cm ūgio kaunietis kartu su sostinės komanda sportavo nuo pasiruošimo ciklo pradžios, taip pat pasirodė aikštelėje trejose draugiškose rungtynėse.

„Džiaugiamės, kad prie komandos prisijungia ir Justinas. Įvertinome jo norą būti jos dalimi ir pastangas, kurias jis rodė nuo pat pirmos pasirengimo sezonui dienos. Šis žaidėjas yra mums reikalingas sudėties papildymas. Tikėsimės, kad jis jis išlaikys tokį pat treniruočių lygį ir bus pasiruošęs išnaudoti gautus šansus, demonstruos savo valią, agresyvumą, energiją – tai, ką matėme iki šiol“, – apie naujausią komandos papildymą kalbėjo jos vyr. treneris Alessandro Magro.

Pastaruosius porą metų J. Marcinkevičius atstovavo Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ komandai. Paskutinį sezoną šiai komandai vidutiniškai rinko po 4,5 taško ir 2,5 atkovoto kamuolio per 15,5 aikštelėje praleistos minutės.


Prieš šį karjeros etapą krepšininkas ketverius metus praleido studijose JAV, Bario universitete (Barry University), ir žaidė jo komandoje NCAA II divizione. 2020–2021 m. sezone jis buvo išrinktas į „Sunshine State“ konferencijos simbolinį antrąjį penketą.

Taip pat jis vilkėjo Lietuvos rinktinės marškinėlius 2016 m. Europos jaunimo U-18 čempionate Turkijoje ir iškovojo sidabro medalį.

Oficialiai debiutuoti „Wolves Twinsbet“ gretose J. Marcinkevičius galės Europos taurės („BKT EuroCup“) rungtynėse su Stambulo „Bahcesehir“ (Turkija) trečiadienį, rugsėjo 25 d.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: