Po viešumoje pasirodžiusios informacijos – „Neptūno“ klubo paaiškinimas

Po viešumoje pasirodžiusios informacijos – „Neptūno“ klubo paaiškinimas

LKL nuotr.

Reaguodamas į viešumoje pasirodžiusią informaciją dėl finansinių „Neptūno” įsipareigojimų sumokėjimo, klubas pateikia direktoriaus Martyno Mažeikos paaiškinimą.



„Kaina, kurią dabar moka klubas yra visiška buvusių vadovų atsakomybė, kurie klubui vadovavo nuo 2010 m. liepos iki 2017 m. vasario. Mes dirbame skaidriai ir nuosekliai, o tą patvirtina mažėjančios klubo skolos per pastaruosius kelis sezonus. Bet kuriuo atveju panikos nėra, kalbamės su valstybės mokesčių institucijomis, tiek VMI, tiek „Sodra” ir tikimės susiderinti skolos atidavimą be jokių trikdžių ir problemų. Esame įsitikinę, kad išeitis iš kiekvienos situacijos yra. Norime pabrėžti, jog nerimauti mūsų klubo nariams bei gerbėjams tikrai nereikėtų, o situaciją, kaip ir sakėme, bandome kontroliuoti“, – sakė klubo direktorius M. Mažeika.

Klaipėdos „Neptūnas” pabrėžia, kad susidariusi skola nėra dabartinės valdžios pasekmė, o buvusių „Neptūno” vadovų prastų sprendimų ir abejotino turimų lėšų skirstymo rezultatas, kurie klubui vadovavo nuo 2010 m. liepos iki 2017 m. vasario. Šiuo metu klubas imasi reikalingų žingsnių, kad ši situacija išsispręstų sklandžiai ir be papildomų nesklandumų.

“Praeities vadovų, kurie klubui vadovavo nuo 2010 m. liepos iki 2017 m. vasario priimti sprendimai klubui padarė didelę finansinę žalą, už kurią šiai dienai atsakome mes. Dabartiniams „Neptūno” nariams yra didelė garbė atstovauti klubui ir manau, kad kiekvienam „Neptūno” fanui yra garbė būti šio klubo dalimi ne tik gerais, bet ir sunkiais momentais. Taip pat reikia pasakyti, jog mums yra labai keista ir apmaudu, kad praeities vadovai taip savanaudiškai naudojosi klubu, kuris turi daugiametę istoriją ir yra palikęs ryškų pėdsaką Lietuvos krepšinyje”, – kalbėjo M. Mažeika.

BcNeptunas.lt

Video rekomendacijos: