„Rytas“ pristatė naująjį auksinį rėmėją

„Rytas“ pristatė naująjį auksinį rėmėją

Prie Lietuvos čempionų pagrindinių rėmėjų prisijungė patyrusi būsto plėtros bendrovė HOMA. Kompanija ne tik prisidės prie komandos sėkmės krepšinio aikštelėje, bet ir sieks įkvėpti bei stiprinti sportui neabejingas bendruomenes už jos ribų.



„Rytas“ ir HOMA rugsėjį pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią bendrovė tampa auksiniu klubo rėmėju. Šis žingsnis sustiprins NT vystytojos matomumą sostinėje bei visoje šalyje ir prisidės prie ambicingų „Ryto“ pagrindinės, moterų bei jaunimo komandų tikslų Lietuvos ir tarptautiniuose turnyruose.

Pasak „Homa Group“ vadovės Jurgitos Kveselaitės, sportas, aktyvus laisvalaikis ir stiprios bendruomenės jau keliolika metų yra vienos pagrindinių kompanijos plėtojamų projektų stiprybių, todėl partnerystė su pirmaujančia sostinės sporto organizacija yra natūrali šios strategijos tąsa.

„Mums Vilniaus „Rytas“ yra bendruomeniškumo, profesionalumo ir nuoseklumo pavyzdys – nuo fanų ir administracijos iki sportininkų bei visų kitų komandos narių. Tikimės ne tik prisidėti prie dar geresnių rezultatų, bet ir realiai įsitraukti į „Ryto“ bendruomenės veiklą“, – sako J. Kveselaitė.


Tad jau kitą savaitę HOMA kartu su „Ryto“ treneriais ir krepšininkais surengs pirmą bendrą iniciatyvą – treniruotę su kvartalo „Lazdynėlių vingis“ gyventojais. Abi organizacijos ateityje planuoja ir daugiau bendruomenių stiprinimui skirtų projektų.

„Kiekvienam krepšinio fanui Vilniaus arenose siekiame sukurti namus, todėl džiaugiamės, kad dabar tai galėsime daryti kartu su HOMA. Šios įmonės  filosofija puikiai atspindi tai, ko siekiame ir aikštelėje, ir už jos ribų – patikimų, atsakingų sprendimų, asmenybės ir įgūdžių atskleidimų, asmenybių įvairovės. Tikimės, kad ši partnerystė neš abipusę sėkmę“, – komentuoja „Ryto“ klubo direktorius Jaroslav Latušinskij.

„Homa Group“ yra daugiau kaip 15 metų veikianti nekilnojamojo turto plėtros bendrovė, besispecializuojanti ilgaamžiuose ir patogiuose gyvenamuosiuose projektuose.

RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: