„Green White Boys“ apie LKL derbį: „Parodysime varžovui, kad jų sapnas baigiasi“

„Green White Boys“ apie LKL derbį: „Parodysime varžovui, kad jų sapnas baigiasi“

LKL nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ komanda pergale atidarė Eurolygos sezoną. Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje Andrea Trinchieri auklėtiniai nugalėjo Barselonos „FC Barcelona“ krepšininkus 74:67.



Tuo metu sekmadienį žalgiriečiai susikaus LKL derbyje su Vilniaus „Ryto“ ekipa.

Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:


„Eurolygos sezonas Kaune startavo tiesiog fantastiškai – sausakimšai užpildyta arena ir mūsų palaikomos komandos triumfas prieš tituluotus varžovus iš Katalonijos.

Jaudulio prieš mačą ir apskritai prieš Eurolygos sezono startą buvo tikrai daug. Viena yra surinkti pilną sektorių aktyvių sirgalių pavienėms rungtynėms, tačiau visai kas kita užsibrėžti tikslą jį tokį turėti viso sezono metu.

Mūsų grupuotės augimas vyksta itin dideliais šuoliais ir didžiuojamės tuo, kiek šiuo metu esame pasistumėję tiek mes kaip grupuotė, tiek pati arena.

Didelis pliusas ir arenos pranešėjui Mantui Stonkui. Visuomet, kai įdedi širdį, rezultatas negali būti blogas. Tau gali kažkas nepavykti, gali kažkur suklysti, tačiau savo vis tiek vienaip ir kitaip padarai. Atverstas naujas lapas šiuo klausimu ir tikime, kad tobulėjimui ribų nėra!

Naujas Džordanos gabalas vieniems patiko, kitiems galbūt nepatiko, tačiau mes bandome ieškoti sąskambių, kurie drebintų „Žalgirio“ areną. Ieškosime jų ir toliau, tobulinsime juos bei šlifuosime. Būkite pasiruošę!

Atskirą žodį dar kartą norisi tarti ir Justinui Jaručiui už jo įdėtą darbą ir visas pastangas šlifuojant ir tobulinant naująjį kūrinį. Melodija turbūt daugeliui dar dabar skamba galvoje ir manome, kad ji ilgam nusės ne tik mintyse, bet iš širdyse.

Labai svarbu, kad klubą suptų žmonės, kuriems rūpi „Žalgiris“ ir kurie neskaičiuoja savo įdėto darbo valandų ir pastangų. Tik tokie žmonės gali kelti klubą į aukštumas. Turime omeny ir žmones, kurie žengia į aikštę pasipuošę žaliai baltomis aprangomis ir tuos, kurie atlieka darbą šalia aikštės ir tuos, kurie palieka savo balsus tribūnose.


Na o dabar šiek tiek atvėsus galime prisiminti, kad turime neužbaigtų reikalų. Sekmadienį vykstame į Vilnių ir nuo pat pirmo mačo turime parodyti varžovui, kad jų sapnas baigiasi. Grįžta žaliai-balta realybė. Vyk kartu ir palaikyk „Žalgirį“ su tais, kurie yra išprotėję dėl šio klubo“, – rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: