„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Reikia greičiau naujoko, nes kitaip bus dar pralaimėjimų“

„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Reikia greičiau naujoko, nes kitaip bus dar pralaimėjimų“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiriui“ (4-2) darkart apkarto kelionė į sostinę.



Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) be Andrea Trinchieri rungtyniavę žalgiriečiai 82:100 (20:20, 18:23, 14:32, 30:25) krito prieš Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (3-3) klubą.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Dzin tie pralaimėjimai LKL, kaip tik nesuprantu, kam Dovydui, Francisko tiek minučių skirt, ilsėtis turėtų“, - rašė Ignas.

„Aš nesuprantu, kodėl kitos Eurolygos komandos žaisdamos penkis kart stipresniuose vietiniuose čempionatuose ateina su motyvacija. Kodėl Jasikevičiaus Žalgiriui nekildavo jokių problemų dominuoti LKL'e ir traiškyti visus. Užteks su tuo LKL nesvarbus, nes kitos Eurolygos komandos taip pat gerai ir vietiniuose turnyruose žaidžia“, - komentavo Laurynas.

„Siulyciau Žalgirį diskvalifikuot iš LKL už akivaizdu nenorą žaisti arba kirsti per algas žaidėjams už kiekvieną pralošima, nulinė motyvacija pas juos Lietuvos lygoje“, - piktinosi Artūras.

„Jūs gal pamiršot už kokią komandą žaidžiat. Kažkaip Vilnius tvarko Kauną. O taip būti neturėtų“, - teigė fanas Tadas.

„Nematau čia jokios tragedijos! Na pralošėm, tai pralošėm! Kur problema?“, - rėžė Vitalijus.

„Reikia greičiau naujoko, nes kitaip bus daugiau pralaimėjimų“, - rašė Benediktas.

„Reikia žūtbūt papildymo. Kuo toliau, tuo bus sunkiau žaisti per du frontus, kai toks sunkus tvarkraštis“, -komentavo Laurynas.


„Vertėtų ir gėdos turėti prieš fanus, nesvarbu kad vietinis čempionatas, žmonės perka bilietus svetimoje arenoje, važiuoja palaikyti, o čia vienas legionierius turi tempti viską ant savo pečių..“, - piktinosi Rytis.

„Jobšikmat! Kažkoks absurdas. Neeilinė komanda, galinti bet ką nukalt ir galinti nuo bet ko prasileisti“, - teigė fanas Vaidotas.

„Žalgiris įsivedė blogą madą pralaiminėti daugiau nei 20 taškų . Treneriai nekalti , jei žaidėjai nepataiko . Francisko vienas visko ištepmt negali . Žaidėjams , kurie nepažaidžia turi būti gėda. Į EL dvigubą savaitę eit su pralaimėjimu LKL ne kažką“, - rėžė Brigita.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: