LKL finalų gražiausių epizodų TOP 10 (Video)

alt



Jau atslūgus aistroms po 2013-2014 metų Lietuvos krepšinio lygos sezono, LKL pristato 10 gražiausių finalų epizodų.



Šiame Top'e kaip nekeista dominuoja Kauno „Žalgirio" veteranas Šarūnas Jasikevičius – visi jo perdavimai baigėsi įspūdingais komandų draugų, vidurio puolėjo Roberto Javtoko ir jaunojo Artūro Gudaičio, dėjimais.

Trečioje vietoje – jau minėtas žalgiriečių Š. Jasikevičiaus ir R. Javtoko tendemas atliko įspūdingą derinio „du prieš du" pabaigą – po „alley-oop" stiliaus perdavimo vidurio puolėjas galingai krovė kamuolį iš viršaus.



Antrąją poziciją pasiglemžė Vilniaus „Lietuvos ryto" naujoko Antano Kavaliausko dėjimas po juvelyriško komandos draugo Martyno Gecevičiaus perdavimo. Iš Bilbao sugrįžęs lietuvis savo sugebėjimus pademonstravo bejėgiškoje padėtyje atsidūrusiam Prienų „TonyBet" veteranui Mindaugui Lukauskiui.

O pirmąją vietą užėmė vėl Š. Jasikevičiaus sukurtas epizodas – po kauniečio perdavimo A. Gudaitis kamuolį į krepšį įgrūdo net per du Klaipėdos „Neptūno" komandos aukštaūgius.

{youtube width="500"}gmZmOcSZ998{/youtube}

Primename, jog Lietuvos čempionų titulą apgynė „Žalgirio" krepšininkai, sidabru pasidabino „Neptūno" ekipa, o bronza atiteko „Lietuvos ryto" klubui.


alt



BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: