M. Gecevičius: apie tritaškių rekordus, žaidimą vidurio puolėju ir barzdą (Video)


„Lietuvos ryto" kapitonas Martynas Gecevičius socialiniame tinkle „Facebook" sulaukė įvairiausių sirgalių klausimų.



Fanai teiravosi, ar tiesa, kad gynėjas paauglystėje kurį laiką žaidė vidurio puolėjo pozicijoje.

„Taip, nes buvau vienas aukščiausių tarp bendraamžių. Sunku pasakyti, ar sekėsi žaisti, nes tai buvo trumpas laikotarpis", - kalbėjo M.Gecevičius.


Snaiperis taip pat prisiminė pataikytų tritaškių rekordus, atskleidė, kuriai NBA komandai ir žaidėjui labiausiai simpatizuoja.

„Mokykloje per rungtynes buvau pataikęs, ko gero, 17 tritaškių. Profesionalo karjeros rekordas, jei neklystu, 8 pataikyti tritaškiai", - teigė gynėjas.

„NBA čempionate labiausiai patinka „Golden State Warriors". Žaidėjas - Stephenas Curry."

{youtube width="500"}XPOlP7WzksA{/youtube}


M.Gecevičius taip pat atskleidė, kad praeityje buvo sulaukęs kvietimo atstovauti amžiniems „Lietuvos ryto" varžovams iš Kauno, papasakojo apie ritualus prieš krepšinio rungtynes, socialinius tinklus, auginamą barzdą.

„Barzda man tinka. Nemanau, kad pasieksiu Jameso Hardeno lygį, nes kas per daug, tas nesveika", - pokštavo žaidėjas.

Geriausiais klausimais M.Gecevičius išrinko: „Ar per rungtynes buvai įdėjęs į krepšį?" (Linas Dzinas), „Kodėl pasistatei namą savo tėvų kieme?" (Eimantas Barkauskas) ir „Ar įveiktum Baroną prie tritaškio linijos, mėtydamas tik užrištomis akimis?" (Goda Ališauskaitė).

Nugalėtojams atiteks po du bilietus į Europos taurės rungtynes prieš Ostendės „Telenet" klubą. Laukiame jūsų asmeninių žinučių komandos socialinio tinklo „Facebook" paskyroje iki trečiadienio 15 val.





Bc.lrytas.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: