Treniruotę po mačo surengęs Š. Jasikevičius atsiprašė sirgalių (VIDEO)



Slogiai startavęs, varžovus į priekį paleidęs bei jų taip ir nepagavęs Kauno „Žalgiris“ (17-2) patyrė savo pirmąją „Betsafe-LKL“ nesėkmę namuose.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtinius nustebino Antano Sireikos vadovaujami „Šiauliai“ (6-13), kurie svečiuose iškovojo sensacingą pergalę 86:83 (17:23, 26:14, 20:20, 23:26).

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Labai džiugu, seniai buvome laimėję. Tokias stipresnes ar geresnes rungtynes. Labai džiaugiuosi už tuos vyrus, kurie kovėsi aikštelėje, kurie patikėjo. Kaip sakiau prieš rungtynes, daugiau spinduliuokime gėrio, vienas kitam linkėkime gero, taip galima prisijaukinti tą Fortūną“, – sėkmės priežastis aiškino A. Sireika.



„Noriu atsiprašyti, kad vėluoju į spaudos konferenciją ir priverčiau jus laukti (Surengė treniruotė, - aut. past). Kitas dalykas, noriu atsiprašyti „Žalgirio“ sirgalių už tokį mūsų pasirodymą ir pasveikinti varžovus. Turiu prisiimti atsakomybę kaip komandos vyriausiasis treneris, – sakė Š. Jasikevičius, – Neparuošiau komandos, jau eilę kartų į LKL rungtynes mes žiūrime pro pirštus. Tai yra logiška, nes mums geriau sekasi Eurolygoje, žaidėjai pasijunta, kad kažkuriuo momentu yra labai geri. Vaizdas aikštelėje momentais tikrai buvo kraupus.“













LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: