Apklausa: ar „Žalgiriui“ verta varžytis LKL pirmenybėse? (Balsuok!)



Nuolat pastaruoju metu girdime apie tai, kad viena ar kita komanda galvoja apie pasitraukimą iš vietinių pirmenybių ir žaidimą tik Eurolygoje.

Apie gresiančius pokyčius Senojo žemyno krepšinyje šią vasarą kalbėjo keli Eurolygos klubų vadovai, o Pirėjo „Olympiacos“ savininkai broliai Angelopoulosai prieš kelias dienas atskleidė, kad jų sprendimas nežaisti nacionalinėse pirmenybėse gali pakeisti visą Europos krepšinį.

„Europos krepšinio likimas gali pasikeisti po šių metų, o Graikijos krepšinio likimas tikrai pasikeis. Sakėme, kad savo principų laikysimės iki galo ir tai padarėme“, - teigė broliai Angelopoulosai.

Ar „Olympiacos“ žingsnis taps sektinu pavyzdžiu kitoms Eurolygos komandoms, sužinosime jau visai netrukus.



Tuo tarpu Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas neatmetė galimybės, kad ateityje tituluočiausia šalies komanda LKL turnyre nebežais.

„Vieni mes nepulsime prieš traukinį ar prieš vežimą. Bet kai Eurolygos prezidentas kalba, kad kitos komandos kol kas nesvarsto, tai ir mes nesvarstysime. Vis dėlto eitume su dauguma, kuri nuspręstų, į kurią pusę eiti. Mūsų 11 komandų laikėsi kartu per visą tą FIBA spaudimą, tad įsivaizduoju, jog taip pat kartu spręstume ir nacionalinių čempionatų klausimą“, - praėjusį sezoną sakė P. Motiejūnas.

BasketZone.lt kviečia išreikšti nuomonę, ar „Žalgiriui“ verta varžytis LKL pirmenybėse?










BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: