Š. Jasikevičius: „Yra pergalių, kurios nedžiugina“ (VIDEO)



Kauno „Žalgiriui“ antradienį pavyko Citadele Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio batalijas pradėti pergale. Kauniečiai išvykoje 85:79 (20:15, 17:25, 26:16, 22:23) palaužė vėl atkakliai besipriešinusius „Šiaulius“.

Po mačo abu treneriai pasidalino mintimis.

„Aš džiaugiuosi, bet niekada nenoriu girti. Džiaugiuosi. Sezono pradžioje buvo toks malonus, tvirtas vyras. Nenoriu apkalbėti, bet noriu, jog taip žaistų visada. Tai tikrai nebuvo pati geriausia jo versija. Yra dalykų, kuriuos jis gali daryti geriau“, – fenomenalų R. Gusčio pasirodymą pakomentavo šiauliečių strategas A. Sireika.

„Pergalė tikrai nesaldi. Nemalonu, jog du kartus per tris dienas mus apstumdė ir norėjo labiau laimėti, geresnį krepšinį žaidė už mus. Reikia pripažinti, jog ir geriau treniruoti buvo. Gerai, kad laimėjome, bet yra pralaimėjimai, kurie džiugina ir yra pergalių, kurios nedžiugina. Tikriausiai tai buvo pastarasis variantas.



Pozityvas tas, kad visi žaidėme, kaip ir planavome. Aišku, norisi laimėti, bet čia nebuvo žūtbūtinis dalykas, nes dar laukia mačas Kaune. Norėjosi, kad žaistų tie, kuriem nepasisekė sekmadienį, bet kai kuriais atvejais gaunasi, kai kuriais – ne.

Atkovoti kamuoliai yra noras, fiziškumas. „Šiauliai“ visus kartus laimėjo kamuolius – truputį skaudu“, – rungtynes reziumavo Kauno ekipos vairininkas Šarūnas Jasikevičius.












LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: