Oro bučinį „Žalgirio“ fanams pasiuntęs M. Blaževičius: „Norėjau užstoti Ą. Tubelį“



Karjeros rezultatyvumo rekordą rungtynėse prieš Kauno „Žalgirį“ pakartojęs 18-metis vidurio puolėjas Marekas Blaževičius per 15 minučių pelnė 18 taškų, atkovojo 4 kamuolius bei surinko 16 naudingumo balų.

Jis po mačo kalbėjo apie pralaimėjimo priežastys ir aistras aikštelėje.

„Praradome daug kamuolių lygiose situacijose. Padarėme daug klaidų. Jau antras rungtynes pralaimėjome dėl koncentracijos stygiaus. Tai yra labai blogai. Jie aikštelėje atrodė, kad jie labiau norėjo už mus ir tai mus sužlugdė. Nedavėme tos pačios energijos ir kovos“, – pasakojo M. Blaževičius.

Šiame mače aistrų netrūko viso susitikimo metu. Nesportine pražanga anksčiau buvo baustas ir pats M. Blaževičius, ir K. C. Riversas. Su M. Blaževičiumi pasistumdyti buvo pasiruošęs ir A. Milaknis.



Aistros konkuliavo ir pas sirgalius, kurie nesvetingai pasitiko „Ryto“ talentą Ąžuolą Tubelį, kuris sulaukė skanduotės: „Tubeli, tu idiotas“.

„Jie skandavo labai negražią skanduotę specialiai Ąžuolui Tubeliui, tai reikėjo užstoti jaunesnį. Todėl nusprendžiau jiems parodyti oro bučinį“, – pasakojo aukštaūgis.












BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: