M. Mažeika grįžta į „Neptūną“



Klaipėdos „Neptūnas" sulaukė pastiprinimo. Uostamiesčio ekipa iki sezono pabaigos sudarė sutartį su 35-erių klaipėdiečiu Martynu Mažeika.

193 cm ūgio gynėjas į „Neptūną" grįžta po trejų metų pertraukos, o iš viso Klaipėdos komandai ilgametis kapitonas su pertraukomis yra atstovavęs 12 sezonų.

„Nuostabus jausmas. Visada tikėjau, jog grįšiu į Klaipėdą. Situacija susiklostė, kad grįžti teko dabar. Esu dėkingas miestui, miestiečiams ir klubui, kuris suteikė man šią galimybę. Man svarbu būti namuose. Visą gyvenimą mano kraujas buvo mėlynas, tad gerą grįžti ir padėti miestui bei klubui siekti pergalių", – tinklalapiui „bcneptunas.lt" po sutarties pasirašymo sakė M.Mažeika.

„Martynas į komandą įneš tik teigiamų dalykų. Jis yra atsidavęs klubui žmogus, didelis kovotojas ir lyderis, galintis žaisti per pirmąsias dvi pozicijas. Martynas turėjo kelias treniruotes, o jo sportinė kondicija yra gera. Džiaugiamės šiuo papildymu", – tinklalapiui „bcneptunas.lt" sakė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.



Šį sezoną M.Mažeika žaidė Estijoje. Pirmiausia – Tartu „Ulikool" ekipoje, o vėliau – Talino „Kalev/TLU". Atstovaudamas pastarajai komandai bendroje Estijos ir Latvijos lygoje veteranas rinko po 19,7 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

M.Mažeika yra stipriai prisidėjęs prie didžiųjų „Neptūno" klubo pergalių. Uostamiesčio ekipoje jis debiutavo dar 2000-aisiais metais, būdamas 15 metų amžiaus, o vilkėdamas mėlynai baltus marškinėlius gynėjas dukart iškovojo LKL antros vietos apdovanojimus, kartą – trečios.

Martyno debiutas galimai įvyks jau artėjantį šeštadienį Prienuose, kuomet „Betsafe – LKL" čempionate „Neptūnas" susirems su vietos „CBet" krepšininkais.










LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: