Š. Jasikevičius: „Pasvaliečių greitis buvo fantastiškas“ (VIDEO)



Po sunkios išvykos Eurolygoje sugrįžę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai turėjo paprakaituoti ir „Betsafe-LKL“ pirmenybėse, kur po atkaklios kovos 77:74 (27:24, 14:22, 13:14, 23:14) palaužė namuose žaidusią Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą.

Po mačo Šarūnas Jasikevičius teigė, kad varžovai už savo pasirodymą verti pagyrimo.

„Sveikinu savo komandą su pergale, panašių rungtynių ir tikėjomės, nes Vilerbane rungtynės pareikalavo daug jėgų. Kaip visada, norėjosi duoti pažaisti visiems, bet situacija privertė daryti kitaip. Norėtųsi pasveikinti ir Pasvalio komandą, kuri tikrai žaidė nuostabų krepšinį. Jų greitis buvo fantastiškas šiandien. Palyginus su tuo, kai mes juos lengvai nugalėjome prieš porą mėnesių, tai vaizdas pasikeitė“, – varžovų pastangas įvertino „Žalgirio“ vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Pirmiausia, mūsų nusiteikimas buvo kitoks nei anksčiau. Atsakymas į kauniečių spurtą buvo geras. Mes kabinomės į rungtynes ir grįžome. Reikia suprasti ir „Žalgirio“ situaciją, nes jie turi dvi rungtynes laukiančias kitą savaitę. Nusiteikimo prasme, tai nebuvo gera jų koncentracija. Reikia tokių atveju bandyti įkasti. Ketvirtajame kėlinyje pajutome tą „Žalgirio“ dydį, kai jie pradėjo keistis ginamaisiais“, – rungtynes komentavo pasvaliečių strategas Gediminas Petrauskas.














LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: