Šaras po pergalės: dėkojo sirgaliams, titulo svarbą ir pagarbą „Rytui“ (VIDEO)



Kauno „Žalgirio" krepšininkai nesunkiai susigrąžino Karaliaus Mindaugo taurę. Turnyro finale Klaipėdoje jie 80:60 sutriuškino Vilniaus „Rytą".

Žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi pergale ir savų sirgalių palaikymu: „Malonus vakaras. Jautėmės lyg žaistume namuose. Puikus jausmas dirbti komandoje, kuri kasmet kovoja dėl titulų. Rungtynės buvo tokios, kokių ir tikėjomės. Po pertraukos žaidėjai labai gerai sureagavo į įvykius aikštėje ir pabėgo nuo varžovų."

Po pergalės žaidėjų perlietas vandeniu, treneris džiaugėsi puikia komandos atmosfera: „Norime išlaikyti šitą žaidėjų branduolį, kad kuo ilgiau išlaikytume šitą atmosferą."

Šaras taip pat pagarbiai atsiliepė apie „Ryto" komandą ir ją treniruojantį Dainių Adomaitį.



„Turime gerbti „Rytą", treniruojamą vieno geriausių Europos trenerių. Sunku apžaisti juos taktiškai. Jie reagavo į visus pasikeitimus žaidime ir naudojo savo ginklus – labai gerai dalinosi kamuoliu, keitė gynybos sistemas, o mes neišnaudojome savo situacijų, nesupratome, kaip reikia gintis tam tikrose situacijose. „Rytas" negauna tokios pagarbos, kokios jie nusipelnė. Ir šiemet, ir nuo tada, kai ten dirba Dainius", - tvirtino Š. Jasikevičius.

Tuo metu D. Adomaitis pripažino „Žalgirio" pranašumą, vadindamas juos pranašesne komanda.

„Būkime biedni, bet teisingi – „Žalgiris" visa galva geresnis už kitas komandas. Žiūrint į visą situaciją, jie dar ilgai bus gerokai geresni už visas ekipas.", - įsitikinęs „Ryto" strategas.











Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: