D. Adomaitis atviras: „Žalgiris“ yra visa galva geresnis ir dar ilgai toks bus (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienio vakarą Klaipėdoje į viršų kėlė Citadele Karaliaus Mindaugo taurę, didžiajame finale 80:60 (24:21, 15:15, 21:7, 20:17) parbloškę Vilniaus „Ryto“ komandą.

Po mačo „Ryto“ strategas Dainius Adomaitis gyrė savo žaidėjus už tai, kaip jie pasirodė šią savaitę, kadangi rungtyniavo sirgdami ir atidavė visas jėgas.

„Aš manau, kad antra vieta mūsų komandai yra geras pasiekimas žinant situaciją, kurioje buvome pastaruoju metu. „Žalgiris“ šiuo metu yra visa galva geresnis už visas komandas Lietuvoje ir tokiu bus dar ne vienerius metus. Ir bus geresnis gerokai.

Žaisdamas prieš „Žalgirį" negali daryti tiek taktinių klaidų: dukart nepadarėme pražangų iki bonuso, mums įmetė 4 taškus., tada padarėme dvi kvailas pražangas po bonuso, dar 4 taškai. Akcentavome Leday'aus dešinę ranką ir jis įmetė du metimus iš eilės būtent iš tos rankos. Mūsų visi aukštaūgiai buvo „mirę", nebuvo energijos, nes vakar atidavė viską“, – spaudos konferencijoje teigė D. Adomaitis.



Taip pat D. Adomaitis strategui Dariui Maskoliūnui Klaipėdoje turėjo prastų žinių.

„Turime tris Lietuvos rinktinės kandidatus, bet aišku, kad Kairys greičiausiai nevyks, nes jis turbūt važiuos į ligoninę, kad atsistotų ant kojų. Apie tai kalbėjome su Dariumi. O Arnas Butkevičius vakar vakare turėjo temperatūros“, – pasakojo D. Adomaitis.










Krepsiniozinios.lt ir LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: