„Šiaulių“ klubas ruošiasi priimti „Nevėžį“: nekeliame jokios panikos



Patvirtinus pirmąjį koronaviruso atvejį Lietuvoje, Šiauliuose, „Šiaulių" klubas įdėmiai seka informaciją ir kovo 1 d. numatytose vykdyti „Betsafe-LKL" čempionato rungtynėse vadovausis oficialiomis šalies krepšinio lygų ir atsakingų valstybinių institucijų rekomendacijomis bei nurodymais.

„Nekeliame jokios panikos. Tiek vyrų komanda, tiek moterų komanda treniruojasi ir rungtynėms ruošiasi įprastu grafiku. Merginos šeštadienį keliaus į Vilnių žaisti šalies pirmenybėse, tuo tarpu klubas sekmadienį Šiaulių arenoje priims Kėdainių „Nevėžį". Nuolat sekame tiek atsakingų sveikatos priežiūros įstaigų, tiek lygų, kuriose dalyvaujame, pateikiamą informaciją. Vadovaujamės ir vadovausimės visomis jų rekomendacijos ir esame pasiruošę nedelsdami reaguoti ir vykdyti jų nurodymus, jei tokių bus. Šiuo metu ramiai ruošiamės būsimoms kovoms", – teigė klubo direktorius Mindaugas Stankevičius.

Klubas primena, kad visą su koronavirusu informaciją apie prevencinių veiksmų priemones ir apsisaugojimo būdus galima rasti Sveikatos apsaugos ministerijos svetainėje - http://sam.lrv.lt/lt/naujienos/koronavirusas








BcSiauliai.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: