Perdavimo iš auklėtinio sulaukęs D. Adomaitis: įsivaizduokite, jei būčiau pataikęs (VIDEO)



Po ilgosios pertraukos dėjimų konkursą surengęs Vilniaus „Rytas“ (17-7) savo žiūrovų akivaizdoje iškovojo triuškinančią pergalę.

„Betsafe-LKL“ rungtynėse namuose Dainiaus Adomaičio auklėtiniai 96:75 (25:13, 23:20, 29:25, 19:17) nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“ (6-18).

„Turime mėgautis krepšiniu, to norėtųsi daugiau. Šiandien labai gerai dalinomės kamuoliu. Varžovai keitė gynybos sistemas, kartais mus tai išmušė iš vėžių, bet kamuoliu vis tiek dalinomės gerai“, – po pergalės kalbėjo D. Adomaitis.

Strategą pralinksmino kuriozinė Evaldo Kairio klaida, kuomet aukštaūgis perdavė kamuolį ne komandos draugui, o treneriui.



Gavęs kamuolį, strategas nepasimetė ir instinktyviai perdavė jį prie krepšio buvusiam Mindaugui Girdžiūnui.


„Perdavimą daviau! Laisvas stovėjo Girdžiūnas. Įsivaizduokite, jeigu jei būčiau pataikęs. Smagu. Žaidime ir turi būti to gero jausmo bei pasimėgavimo. Kalbame su žaidėjais, kad jie turi mėgautis, turėti gerus momentus, bet visada privalo būti susikaupę, nes nesusikaupimas baigiasi dviem dalykais: klaidomis arba traumomis. Perdavimas buvo geras“, – juokavo D. Adomaitis.

„Visų rungtynių metu negalėjome surasti ritmo gynyboje. Antra problema – net kai pavykdavo varžovus šiek tiek išmušti iš vėžių, jie susirinkdavo atšokusius kamuolius, o tai neleisdavo mums užsikabinti“, – apgailestavo M. Kiltinavičius.















LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: