Broliai dar sezonui lieka LKL: laukia įdomus Lavrinovičių ir V. Šeškaus trio



Broliai Lavrinovičiai karjeros dar nebaigia ir dar sezoną tikrai žais profesionaliai.Kaip praneša 24sek.lt, abu broliai praktiškai susitarė su charizmatiškuoju V. Šeškumi ir kitą sezoną atstovaus Prienų ekipai.



Tiesa, kol kas oficialios sutarties Lavrinovičiai dar nepasirašė, tačiau pranešama, kad žodinis susitarimas tarp krepšininkų ir klubų yra pasiektas.

//




Brolių norėjo ir dzūkai

Itin intensyviai brolius Lavrinovičius viliojo ir Alytaus „Dzūkijos“ klubas, kur abu puolėjai pradėjo savo profesionalios karjeros žingsnius.

Dar rugpjūčio pradžioje vienas „Dzūkijos“ klubo vadovų A. Sakavickas patvirtino, kad „Dzūkija“ siekia į savo gretas pasikviesti brolius Lavrinovičius ir tikisi, kad artimiausiomis dienomis susitarimą pavyks pasiekti.


„Vedame derybas ir tikimės, kad artimiausiomis dienomis mums pavyks pranešti geras žinias, kad susitarėme su broliais, – LKL.LT sakė A. Sakavickas. – Simboliška, kad pradėję karjerą Alytuje jie čia grįžtų karjeros pabaigoje. Visi puikiai žinome, kad nesame vienintelis klubas, kuris taikosi į brolius. Tikiuosi, kad pavyks laimėti tarpsezonio karą dėl brolių.“



 Alfa.lt

Video rekomendacijos: