Įsibėgėja treniruočių procese, o D. Adomaičiui – rūpestis dėl aukštaūgio



Vilniaus „Ryto“ klubas vis intensyviau pradeda pasiruošimą artėjančiam sezonui ir susirinko į pirmąją stovyklą sostinėje.



Joje pirmą kartą klubo istorijoje vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis sušuko naująjį klubo pavadinimą, o krepšininkai susipažino vienas su kitu ir pradėjo fiziškai ruoštis naujiems krepšinio metams.

Susirinkusiems žiniasklaidos atstovams D. Adomaitis teigė, kad ekipos sudėtis dar nėra baigta, rytoj prie ekipos prisijungia vienas legionierių, be to, intensyviai ieškoma aukšto žmogaus po krepšiu

„Norime pažiūrėti kai kuriuos žaidėjus treniruotėse, kaip jie įeina į sistemą, galbūt duoti šansą jauniems krepšininkams ir pasilikti kažkokią poziciją ateityje, jei būtų reikalas pasistiprinti“, – sakė D. Adomaitis.


Treneris neslėpė, kad gali būti nelengva rasti krepšininkų rinkoje tokį žmogų, kokio ieško.A. Adomaitis pripažino, kad labiau ekipoje norėtų mobilaus, judraus ir šiuolaikinio vidurio puolėjo.

„Yra keletas kandidatų, tačiau jie yra skirtingo tipo žaidėjai. Ar tai būtų 5-tas numeris, kuris žaidžia visiškai po krepšiu, ir turėtume žaisti kiek kitokį krepšinį, nei norime, arba kitokio tipo, kuris būtų daug dinamiškesnis ir atvertų mums daugiau galimybių žaidime. Turime priimti sprendimą“, – sakė treneris. 




Alfa.lt
 

Video rekomendacijos: